Super power day!

IMG03498-20101119-0837

oh alahai…

takper, saya kuat.

went out on Friday morning giler pi anto keter for service. main walk in jer coz depa cakap for appointment dah full house. aku pun tawakal je lah, sib baik Honda Service pun tak kisah, tunggu turn and callo jalan kaki menapak amik teksi pi kerja. Nasib baik jugak traffic was not jam at all, orang dok cuti lagi kan…

tup2 lom lunch hour, depa cakap keter aku dah siap. ek eneh, awalnya ko siap. aku ingat nak amik hari sabtu jer coz takpe pun kalau overnight. lagipun aku dah cakap pasal masalah keter aku tu kan.

rupanya the wiring of the battery tak engage betul. tu pasal bila nak start engine main tet tet tet jer bunyiknya and worst kalau tak menyala terus. which was happend last week. arghhh!

IMG03499-20101119-0845

aku bungkus ni jer dari keter aku, charger garmin, and selipar for my driving. i cannot drive with the heels or even berkaki ayam. kena pakai selipar jugak. For service, RM200 kono!

IMG03500-20101119-0903

nak tunggu teksi tak lah lama mana pun, tapi teksi yang aku dapat tuh, macam nak tak nak je berenti. dah ujung2 jalan baru dia berenti tu pasal aku pun twit plat no teksi ni, ko paham2 je lah kan. pelik gamaknya tengok pompuan nih betul ke nak naik teksi.  aku pun suspect orang yang tunggu kat bus stop tuh untuk those yang ramai hantar keter kat situ je lah rasanya. aku agak je pung.

11 inggit from here to KLCC for taxi fares.

IMG03502-20101119-1339

had lunch at Aseana again with my gf, tau tak dia punya impian nak masuk Chanel, akhirnya tertunai jugak. She s going to buy the seasonal one, nanti ajak akak ek kalau  nak boli hehehe.….Aseana offered on the house dessert but aku tolak kali ni coz we need to rush to somewhere….

IMG03501-20101119-1315

dropped by LV to collect the box for my new baby

IMG03506-20101119-1428

kebetulan gf nak balik cheras and quite free, so she dropped me at Honda….i decide to collect my car

IMG03507-20101119-1534

sent car to VA, by this time, badan aku dah flattttttt sangat. coz that s not the end of the day yet….

IMG03508-20101119-1645

was thinking to call a cab to BU, but gf yang baik hati tu tak sampai hati tengok aku naik taksi, so she sent me there and we split. tq D, tq sangat…very the impromptu plan. so nah…kat BU, best pulak tempat nama Centrepoint tu yek. korang kalau  nak carik baju winter, melambak kat sanaaaaaaaaaa.

IMG03511-20101119-1735

i didnt drive coz i m taking this car back home :)

patah balik to KLCC, kerja!

image

nah now u know.

I pampered myself at nite by watching an Unstoppable movie. Nice one, go watch it. The rest of the story of my new red car, do check out my twitter or my upcoming sponsored post. 2 malam aku super flat!

told you, i deserve a reward. At the moment, the new red car is cheering me up. hehehhehe.

Comment: 19