Not in a good condition…

IMG03547-20101124-1130

My son was admitted in Prince Court for his H1N1 last year. I was then hospitalized for doing my baloon sinuplasty, from time to time we came here for our health check up. No issue.  But tak tau lah ngaper, last week i went to their emergency department, i was the only patient for that particular 2 hours, from A to Z (dari register to amik ubat) it takes me hourssssssssssssssssss. macam eh eh, baik aku pi spital gomen, bayau singgit je kan? service lagi laju aku rasa.

oh my….sampai aku nak mencarik tweet id Prince Court tak gak jumpa, at one time aku sampai baling hbag aku kay, but baling ke kerusi ler, yang empuk itu, takkan baling ke lantai lak. Ni sebab bengangg punya pasal. Orang in pain datang situ sebab sakit, eii bencilah this time punya visit kat PC.

Or mbe sebab aku ngah sakit, so mood aku memang outstanding lari!

IMG03549-20101124-1326

not just these yek, banyak giler lagi ubat, if u saw the photos from my twitpage. banyakkkkkk!!

ok nak baik kena makan ubat….

i should be doing the full medical check up at least once a year, tahun nih belum buat, December is a good month to do…I got 2 days MC, in fact doctor nak kasi moreeeeee days than that, but i think i can survive for 1 day MC je lah (coz the first day aku MC masih lagi gatal pi kerja). it s not coz of nak tunjuk rajin, tapi i love my job and i have the responsibility, kalau setakat boleh drive lagi pi kerja boleh lagi berjalan tak patah riuk, i will selamba je lah kerja, but the 2nd day aku kena gak resting and utilised the MC coz i m taking the medicine yang need me to sleep longer hours.

But so kay, i still can work from home, as i said, responsibility. You are not getting the big boom bang if you pemalas :) Korang pun tau aku dedicated giler with RM the blog, so apatah lagi keje makan gaji, anything aku buat, memang all out sangat2 menyumbang untuk rezeki yang halal…

anw, takpe korang jangan risau, i m surviving, ni sakit2 biasa jer, i met 2 doctors, in fact a personal fren yang doctor pun sendiri datang rumah wpun dia tau aku dah jumpa doctor kat PC.

The December is coming, time for me to think of a longggggggggggggg break.

I wanna go holidayyyyyyyyy!!

Orang kata jangan risaulah, aku pi jumpa doctor ni dah lama last week, entry ni baru je kuor, selagi i can blog and tweet and membebel, i m ok :)

Comment: 18