The Gegirl…

IMG03572-20101125-2028IMG03571-20101125-2028IMG03569-20101125-2026IMG03570-20101125-2027

ada budak tu kan

amboi nakal dia tau….

dapat pulak abang yang supportive gitu kan… hahhahaha Gegirl ko comel nau tau! dia buat aku membebellllllll harituh, so apa lagi, kenalah buat list of the list. i told her, aku nak list tuh sebleum jam 830malam, dari kol 6 lebih tak gak sesiap, last2 abang dia yang tolong.

tak nak amik gambar dia, coz asal we do the one to one talking jer, mulalah dia meleleh2 airmata. Gegirl is one fragile girl, she s easy to cry, senang merajuk, cepat sentap. very soft.  She doesnt speak to the strangers, i trained it to be that way.

Tapi yang aku concern skang nih, abangnya sebab takde adik lelaki, dok bergasak mengajar adiknya main tetembaklah, main tumbuk2, main karate kid. kadang2 dia layan abangnya tapi dia angkut sekali dolly dolls dia join the gang. huh cute betul Gegirl nih…

Going to take her out for our girls powerrrrrrr nite :)

Comment: 23