Al Khurafat!

IMG04146-20110118-1434

kami suami isteri ada meeting di Nuffnang’s office…lama jugak aku tak mai sini, coz biasanya for anything aku mmg hantar runner jer. runner aku pun dah depa kenal sangat. but kali ni special, Sirman and I update on the recent stories to them, lists yang uhuk batuk pun hahahahhaa kan dah kono naik sama.

well anw…business is business :)

IMG04154-20110119-1800

tq sirman for the lovely bouquet….

hadiahnya lom ada ler korang

aku tak decide lagi

biar lu lah

banyak masalah nak disettlekan, tak berapa nak happening pun ngan memikir hadiah bagai. bukan macam budak2 kecik, laju je depa bagi list. aku lebih suka take it slow and steady coz kita lunaskan dulu apa yang wajib jer. bunga ni pun kalau dia tak hantar aku tak kisah, coz dah 10 tahun kan…

at night kita pergi tengok wayang itu Khurafat, si mya and suaminya ajak joined, so aku n sirman dalam reluctant nak pergi tu iskk ater ko, citer hantuuuuuuuuuu! aku mmg tak leh cite2 seram hantu nih. so hasilnya dalam wayang purata aku tengok skrin adalah sangat minimal dibandingkan dengan memandang ke tempat lain. well aku banyak pandang kiri ngadap muka sirman pastu telangkupkan muka hahahaha, siap cabut spek lagi coz mmg tak nak tengok.

eiii

korang sapa yang tengok Khurafat all the way tak takut tu memang hebatttttt!

Comment: 24