Holla Hollahopppppp!

IMG04338-20110131-1748

macam nak beraya coz beria tukar duit singgit? eh dok eh, tetiap bulan aku memang tukar duit singgit2 nih. kadang2 seratus, kengkadang 200. kali ni tukar 200, tak yah duit baru pun takpak….

bukan untuk beraya lor, tapi duit belanja sekolah agama anak2. Sekolah mandarin depa tak yah duit belanja coz memang tak pernah beli kat sekolah, melainkan buku or alat tulis je kat skolah dibeli.

Abang belanja 2 ringgit, singgit masut tabung, seringgit buat dia joli kat sek agama. Gegirl tak pernah belanja duit sekolah agamanya, bulat2 dia masuk tabung. dia kan nak pi Hong Kong! hahahaha sapa nak bawak ko pi Hong Kong nih Gegirl…

Pastuh nanti rolling balik, dah penuh tabung, tukarkan ngan duit makpaknya yang note besau, hantar ke bang, yg singgit2 nih dipusing semula untuk duit tabung. Gegirl tu sampai skang tak pernah beli kat kantin sekolah agamanya tau, coz dia punya determination nak pi Hong Kong sangat membuak2.

Memang haku kena bawak jugak depa pi HK gak nih….

IMG04340-20110131-2143

n taraaaaaaaaaaaaaaa

my babies dah sampai all the way from UK! but but tak semua tuh are mine, ada yang for sale, kutolong kawan. So check out Shop@RM for the bags yeah.

Nanti senang wa reveal pulak my hobby giler nih, tayang hbags pulak. orang ngah sibuk cuti raya cina, so nanti2 lah yek………

I cuti you hari nih, Wilayah kan cuti…korang jangan makan hati yekk!

sejuk2 nih dok lam blanket perkhh…tarik curtain, terbaik hokey!

Melompatlah korang kang tengok earnings pastuh tengok handbags pulak hahahaha…ini dah hampir 2 bulan aku order baru sampai lor, berdikit2 simpan duit tapi yang penting takdelah nak kacau duit saving. Ngeh :)

Comment: 38