Warna Warni!

image

ada bukti datang ngan anak2 hahahaha…susah betul nak amik gambar abang sangat kan….gambar RD lagilah jangan harap. bawak kamera 2,3 kiri kanan tapi sume dia kena pegangkan

image

yey makan sedap sedap. ayam goreng tu punya sedap sampai aku tanya brand apa hokey, terus carik kat Jusco! budak2 suka betul ngan ayam goreng jenama itu. Sapa kata aunty jutawan pakai baju selangor? hahahah ini tshirt dapat dari Maybelline event, which i never blog bout it, dapat mascara yang bestttttt huhuuu….

image

Happy Birthday Zulfan!

awat muka masam nak tiup lilin tuh! Dengar cakap mama papa and jaga adik beradik yang lain yek. takde lah riuh budak ni cam si abang, ikut je cakap…..

image

entry paling ringkas sebelum mencapai cuti panjang 4 hari….

Yang tengah tu Nor, sama2 ngan aku masa pi Dr Nan and Dr Shida nya wedding di Muar. ceii…budak tuh pi cucuk ke peluk pinggang aku, dah terlanting teh tarik panas kau. sib baik tak dok budak kecik depan keliling kita ahhaha…alah panas sket jer. tak melecurpun tangan aku. kita org tua bukan tak biasa kena Panas Panas nih ahhaha. Lek lar Nor, ai tak saman you pung. lap u norrrrrr!  anak2 ko hensem siottt….

image

Baju hitam tengah tuh Dee, we used to work together di Baskin Robbins Rex, oh zaman ku umur 17tahun yek, dah mula kerja part time sendiri lepas sekolah. abih kelas, pi kerja, balik dah malam, esok pi sekolah. dikira2 aku  ni memang tak pernah cukup rehat sejak dari kecik ke tua hahahaha…

ater dah tua2 ni pun siang kerja, malam ngan anak2, pas depa tidur baru ngadap blog. kol 1-2 pagi baru panjat katil. ha sama ler tuh.

Sebelah Dee is Super Pink Maya. Oh dia dah terkenal sangat dalam RM…our daughters sebaya. She s also my good contact baik dalam hal urusan peribadi mahupun bukan personal. hah banyak tuh….Happy Belated Birthday Maya, adiah dah dpt kan?

Dan tuan rumah yang pernah sponsored Score A to our son, Amy Sweetdarling.

Thanks to Amy jemput Red Family for your son’s birthday party. Wpun hari tuh hujan non stop, tapi aku nih, kerna janji kuturutkan juga. coz adalah sedih kalau orang berjanji ngan kita, tapi kalau kita tak kotakan janji, huk aloh. memang aku kurang boleh terima. Cuma kalau dah kecemasannnnnnnnnnnnnnn sangat, acceptable lah kan. tu pasal ku hauk gak anak beranak pergi biarpun hujan menitis tanpa henti. wah ayat!

Sapa lagik nak jemput ai?

Lanting-lantingkan jer e-jemputan kamu :)

Comment: 36