Secret tapi tak boleh reveal :)

 

IMG00140-20110408-1531

Aku nak tunjuk seluar tapi aku rasa mata korang mesti tengok kat rambut makkan?

cantik takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk??

tak cantik sudah!

**matiklah tak cantik tapi sibuk scroll down!**

IMG00143-20110408-1533

siksanya nak suh orang amikkan gambar takdak pulak lam fitting room nih….kawan2 sume dah bertempiaran lari balik umah darr! Ini temporary je..aku dah mula buat rambut gini at least selang sehari. Kalau rambut lurus tuh meaning pi opis ngan rambut bebasah tak sempat nak blow ngehh…

kalo rambut gini rahsianya malam tu buat …..

emm

eh tak leh bagitau hahahahah!

rahsia Redmummy :)

IMG00149-20110408-1534

kalau basah abihslah, lurus balik. kekal ler satu hari suntuk sampai ko basahkan balik rambut nih. aku buat sendiri tapi cam aku cakap, rahsiaaaaaaaaaaaaaaa :)

IMG00142-20110408-1533

Ingat the green top ni?

Definitely from the ThePopLook!

my hair do?

Definitely from Redmummy.com :)

Comment: 51