Winner dah ada yek…

 

IMG00213-20110412-1336

bape banyak dah baju hitam…aku sebat gak yang nih…

with 30% from Isetan. pastuh ada drama, kat one corner lah. kuasa nak cite lam nih. yang pasti aku nak ban brand tuh sampai 2 SAs tu takde in the picture kat Isetan tuh. brand tu bagus, SAs sorang tu (kawan dia ada sama so dedua aku ban) yg bikin aku nak terbakarrr jer.

IMG00215-20110412-1338

the brown cardigan is from Dorothy, tu je yang baru lain lelama. Itupun dah beli kat sebulan tapi baru nak memakai. More cardigans coming in :) . Pastuh wa dok bertafakur lagi lam Topshop, sebat 3 lai. aku kemaruk beli kain baju jer. kasut tak heran pun. sampai dah bosan soping kat klcc nih. Mau one fine Friday, oi tolong bawaklah daku lari dari KLCC ke Pavillion.


IMG00239-20110414-1250

So the winner (s) for the melanting-lanting entry dah dapat. You will be contacted by AyuTheSun for details. Saya tak announce dalam nih, nanti korang dah dapat hadiah or email dari Ayu bolehlah jerit2 kat sini yek.  Juries adalah #rmgbm :) . Thanks GBM girls.

rambut lain, skirt and baju lain.

di hari lain yang berbeda.

hey, check out my page, ada lagi lanting2 which comes from Nuffnang too :)

Comment: 23