Melanting-lanting Jom!

image

image

image

moh mak nak lanting-lanting hadiahlah pulak.

not the best komen apa pun. but the entry yang nanti juries pilih untuk entry yang paling korang sokong suka dan happy baca. macam tu lah bih kurangnya. Korang cuma perlu komen kat sini berserta dengan LINK entry dari RM yang korang suka. mesti letak kat komen nih yek. Pastuh nanti juries bersama akan shortlistedkan mana satu yang layak untuk menjadi pemenang.

Senang je dak?

1. Komen and bagi link any entry di RM yang korang suka. Satu komen satu entry je yek. jangan bagi 10 komens untuk 10 entries pulak.

2. Tempek komen and link tu dalam entry nih

3. Tarikh tutup pada hari Rabu13th April jam 12pm.

4. Juri2 yang RM pilih tu nanti shortlistkan komen+ entry link tuh.

5. I will choose the winner (s). tengoklah bape winners mak merah nak bagik. Hadiahnya… ada ler :)

abisss…

apa lagik?

dig dig dig entry dalam RM yang hangpa palingggggggggggggggg suker!

 

Comment: 64