Coach to Chanel…

IMG17783

kuor2 muka redglow…

casual meeting boleh kuor

official meeting tak leh kuor lam RM :)

meeting lam Coach KLCC lagi yer, gempak tak gempak, abih Coach ni depa buat cam kedai pak aji aku. bestttt! and Joe KLCC melayan kami sangat baik, tip top. aku dah penah beli satu signature Coach kat dia, maunya dia tak menatang minyak yang penuh kat mak merah.

IMG17787IMG17786

cantik tak niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

korang jangan cakap tak cantik yer. aku dah beli. tp aku jimat, beli kat vshub. sayang duit lah beli memahal kat sini. tak kisah lah tak dpt box pun takper, unless dah terdesak sangat bolehlah aku beli kat kl or spore, but ni tak de rush, so go through vshub je lah.

box bebanyak pung kang, makan space gak umah tuh.

marilah kita berjimat

eh aku cakap aku dah beli ek? ehhehehe beli cakap kat mulut jer, duit tak kuor lagi waaaaaaaaaaaa. bila nya nak bayo nih?

IMG17789

sihat2 depa nih

project redmummy bersama redglow akan mula bermula kembali selepas Aidilfitri

lama nih tak buat promosi make up Redglow. suka suka….nak kena brush up balik kelas make up aku. nak join ke korang? jom jommmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

IMG17798

yo entry pagi tadi tu yang aku suh korang teka kan? hamik harganya……….RM10,840.00.

telan air liur kah?

rilekss……

tak mahal ni. sebab apa aku cakap tak mahal, sebabnya ada sorang financial consultant aku lam RM nih, bukan sirman lah, reader aku lah cam kowang gak. dia suh aku beli handbag yang Hermes harga 20ribu tuhhhhhhhhhhhhhh! wah koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

10ribu lebih ni

huiiii, ini aku nak beli boleh boleh….tunggu aku jadi millionaire sket yer. tapi nak membayo to this much aaaaaaaaa pitam jap.

IMG17797

riban riban, main 5 angka jer sumer kau. amboiii! sedap boliau tol.

apa best ek bawak handbag nih?

rasa apa ek?

IMG17800

posing sket depan Chanel! satu pengalaman bertambah bersama mereka…. actually kalau diorg tak ajak pun, aku dah ada level of confidence masuk sendiri but ai know the range of price tu pasal aku tak berapa endah tak endah nak masuk wpun hanya melalui di luarnya sahaja.

tapi masuk je lah kan

n saya ngadap tok guru tanpa make up

gerek seiiiiiiiiiiiii…sib baik tak kena touch up.

IMG17794

tapi ini merah cantik……..

i mean the only merah yang quite murah lah than the other model. kira murahhhhhhhhhhh le ni. 7 ribu lebih!

IMG17793

haaaaaaa sesuai dah tu

bley lah amik kak red

manyak la korang nak suh amik amik, 7 ribu lebih woo merah ni. leh sumbat purse aku je. make up dari bag kekecik aku langsung tak leh nak sumbat. ater camne…….

but anw

sokayyyyyyyyy…one day one time. you watched me via Project Alpha, and u knew i bought my designer handbags mostly from my blogging job, so mbe satu hari nanti aku pun pakai yang 10 ribu nya handbag gakkan.

eh jangan ko

kalo tak takkan ada students IPSA jadikan aku sebagai project presentation tesis depa. ha sapa tuh?? baik korang adik2 mengaku, akak mintak royalti kangggggggggggggg! dapat royalti, leh bayo Chanel :)

Comment: 10