Back to Eclipse!

 

IMG00374-20110422-1419

wah ko kak, lama tak nampak entry Eclipse, pehal?

ado ler…akak sokmo pergi Eclipse tuh tapi tak de yang IN tu yang tak amik gambar. Fashion show kat Midvalley tu pun akak terlepas padahal depa dah invite suh mai. Boleh aku lalu je tengok fashion show tu masa beli Besta anak aku. hahahahaha! coii tol.

so sebab bengang tak dapat Aldo, pi ler tadah lagi muka kat Eclipse!

IMG00373-20110422-1412

Takde pulak wedges macam Aldo yang cung tuh, ado ni ha, in silver and bronze…

IMG00375-20110422-1420

for this one ada satu lagi shocking pink for wedgesnya, huhhhhhhhhhhh cantik siot!

IMG00378-20110422-1906

coming soon, yang belah kanan tu akan sampai di Eclipse KLCC…

IMG00376-20110422-1905

i aim for this bila dah sampai to the boutique, price range about RM100++ kot. tak ingatlah….i bought 2 pairs of the wedges. Jam2 tu jugak aku tukar pakai yang the brown one. takde maknanya heh kalau ada kasut brand lain, Eclipse ni aku tak pandang dah….aku balun gak cuma tu lah lately nih design memang hamlau kedaung.

Oh sorry, i dont do PS job for this yeah, tak de ler kuasa teman nak pi carikkan kasut utk ko and post it out pulak. Masa aku pun bukannya banyak nau :) . Silalah ke butik Eclipse yang berdekatan dengan anda.

Tapi ramai suka buat bahan tau…asal aku tak buat entry Eclipse je ke mulalah kang ado yang jerit ‘kak red dedulu few yrs ago, pakai Eclipse jer, skang……’

hoi skangpun pakai gaklahhhhhhhhh!

Comment: 25