Sedap Maggi!

IMG00613-20110520-1828

Sebelum uolz nak melatah saying ‘this is not good’

that is not good to eat

no thank you. yes i m stubborn.

thinking of it, i dont eat or drink yang tak patut2 tuh everyday. macam makan yang sume kata tak elok during pregnant tuh, bukannya tetiap hari. buat ‘perasa’. paham tak buat rasa kat tekak jer?

sama lah jugak makan maggi nih. bukan setiap hari pun. Lom preggy dulu pun makan maggi, once a month jer. so masa ngandung nih, balik kerja baru nih….

Sedapnya kalau ko dapat buatkan akak maggi kari macam yang mamak QB masak tuh?

Boleh je kak….

n tara….. siap maggi kari my helper exactly like chef from QB masak!

IMG00615-20110520-1841

Makan tanpa gangguan sorang pun, coz si merah leka betul menelaah sambil nonton Oprah untuk episode boots and handbags.

Eh knee boots pun aku ada lah Oprah weii…

ingat boyot2 tak boleh pakai ker.

Next week nak pakailah….

Sayur tu bukan tak makan, tapi tak habis semua jer…..

Korang pulak teringin nak makan maggi? ehehheehe….sila sila. Tekak ai dah kenyang :) . Dulu ai penah buat advertorial Maggi, kalau dapat lagik, huh mau baper packets aku ngap!

Semalam pun tak lalu gak, pagi pi Hajris, diorg makan roti canai berpinggan, aku makan gitu2 jer. pastuh lunch makan pun ikut tekak, like entahlah hilang mana seleranya. sampai sirman dok proposed semua makanan yang aku suka sebelum preggy pun aku buat dek bolayan jer. Petang aku makan jambu batu, 3 ketui sekali adab cicah asam boi. For early dinner, i wanted to eat fries gemuk + mee hailam. but bila sirman bawak balik, aku tak usik pun dedua tuh yet aku pi makan nasi goreng dia, dapatlah telan few sudus. yg aku beria nakkan tuh….mmg tak masuk tekak. Eh pelikkan?

Kol 1 pagi aku bangun, carik balik ada jambu batu + asam boi, 3 ulas aku makan keruk kerak. hahahhaha! so funny tekak makyong skang nih.

Comment: 32