Oreo Daddy Dunk! I DUNK!

48hrs sponsored post :)

IMG_5421

Mummy nak tengok #noraelena punya hero ke?

Taklah…kakak nak tengok ke?

Nakkkk!!

Alah, dia dah baliklah. He will come back at 3.30pm, kalau kita ada lagi, kakak boleh jumpa dia kay…

Sampai habis aku lepak situ, Aaron Aziz takdak, aku dah kuor parking, lalu depan Oreo Daddy Dunk baru dia naik stage. Ceii…takpelah Gegirl, rezeki ko bukan nak jumpa live.

IMG_5493

Bersempena dengan Daddy’s Day atau nama melayunya Hari Bapa, kami ke 1Utama untuk turut sama bermesra dengan Oreo Daddy Dunk. Ada macam2 activities yang Oreo buat. Kalau macam anak2 punya activities toksah cakaplah…sampai2 jer depa dah kena panggil naik atas stage.

Anak-anak merah yang active :) .

Eh tapi actually abang tak berapa nak naik, tapi Abang Jem and Krill dok ‘boy meh sini naik naik naik’

So naik jugaklah abang….

image

Walaupun Hari Bapa, tapi activities untuk anak2 memang wajiblah ada. Tapi tak semestinya si bapak tak diraikan, banyak jugak ada game untuk bapak dan anak, among the fathers pun ada jugak. Of coslah yang paling best is untuk game suara terpanjang oreo.

Game ni hendaklah menyebut OREOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dengan terpanjang terlama sekali, sapa paling lama, sah dikira pemenang.

Abang is not really good, malas tol dia. 6.5 seconds je dia sebut.  Budak2 lain pun biasa jer…lebih kurang abang jer catatan saat memasing.

IMG_5491

But Gegirl is soooooooooooooooooo good!

I know dia ambitious sangat nakkan hadiah Oreo bag ada menda yang chop2 kat kertas tuh, tapi first game dia kalah, so 2nd game nih, dia buat power sungguh. Dengan maknya sebagai ‘conductor’ dia sebut Oreo ikut tangan maknya…..

Maknya turun tangan baru dia berenti sebut Oreoooooooooooooo!

Her time was 13.6 seconds!

Wahahahahah u are the bestlah Gegirl!

She s the champion of Oreo suara terpanjang :)

IMG_5501

N sambil tuh aku tengok depa buat shake. Ini ice cream flavour Oreo, sedapppppppp! Coz lepas blended the oreo to shake, dia tuang dalam small cups, so audience yang ramai tu memang merasalah kan.

Hah tu lah sapa suh tak mai, kan dah tak dpt jumpa Abang Aaron #noraelena korang! I tak rasa galad pun coz I dah biasa jumpa dia dalam movie preview or event. Korang tak datang, tak dpt rasa Oreo shake LOL.

image

Oreo Daddy Dunk was a successful event, dari pagi sampai ke malam, memang berpusu2 orang dating, crowded memang toksah ko cakaplah lagipun harga yang depa jual masa nih agak murah with RM2.99 sahaja.

I tak beli coz anak2 aku kan masuk games, goodie bags depa penuh dengan Oreo sajaaaaaaaa. Memang rezeki koranglah ye nak.

Overall, everybody have fun. Oreo Daddy Dunk for the father’s day is superbest memang patut buat setiap tahun nih…..mbe kali ni buat Oreo Mummy Dunk pulak yek.

Special je pulak Daddy kali yek, pasnih Mummy ok ;)

IMG_5517

Oreo ni aku paling suka kalau makan cicah dengan milo ke dengan susu pun nyam nyam. But makan gitu pun lagi enak. Masa pi Australia aritu pun kita stock up bawak sekali, kunyah kunyah but tu lah pas makan Oreo kena cepat minum air suam, kalau tak boleh ada terlekat plak kat gusi.

Depa pulak for the kids, memang once a week wajib bawak pergi bekal ke sekolah…kiranya stock Oreo memang tak pernah putus kat rumah aku. So mana nak sangka, menjadi pembeli dan pemakan setia Oreo, tup2 sudah 2,3 tahun aku been engaged by Oreo for doing their advertisement.

Meaning, bukan sebab promo kosong, tapi sebab kita jadi user customer kita bercerita on Oreo.

You Oreo
You Dunk!
You Go Daddy!

Khidmat pesanan masyarakat Oreo is brought by Redmummy.com

Comment: 20