The famous Hyde Park…

IMG_4733

turun je HOHO, jangan korang missed pulak nak turun kat mana. yang kat Sydney punya HOHO senang je dalam satu bahasa Inggeris jer, unlike Paris/Lon tu ada macam2 bahasa korang boleh pilih. so masa kat Hyde Park nih, ada family Islam kahwin, coz pengantin and pengapit dia bertudung. Tapi pengantin lelaki punya tatoooo takut mak, pastuh ada pengapi perempuan dia gak yang pakai ke main seksiiiiii, tetengah sejuk tuh aku tengok depa menggeletar je menahan badan coz tengah buat wedding photoshoot kan.

Nak nampak cantik kenalah tahan sejuk.

Sirman nih aku suh dia snap gamabr pengantin2 tuh dia tak nak…

IMG_3681

hidung aku ada bau mall…

bila ada bau mall means ada shopping…

IMG_3677

cantikan Hyde Park nih…bawak anak kecik yang baru pandai berjalan, luas ler dia dapat berlari kat sini…

IMG_3674

i tell you, dok sini memang sedappppppppppppp….dengan scenery dia! Terasa dok kat Hyde Park nih macam feeling kat London jer…

IMG_3673

tak lama kat sini, coz selain nak rush for ‘nature calls’, hidung aku kan ada bau malls dedepan tuh…

IMG_4735

masa ni nak amik self timer, takde le pulak batu rata ke tempat tinggi yang kita boleh letakkan camera, nak mintak tolong kat ada 2 orang mamat nih,  muka ganas ya hampunnnnnnnnnnnn, aku suh sirman jer cakap mintak tolong, and they are so niceeeeeeeeeeeee, ke main banyak kali mamat tu tolong snapkan jugak tuh.

Muka yang ganas jangan disangka tak baik hati :)

IMG_3676

ok ok dah dah pusing sini…jom le

hidung mak ko dah bau kuat nih….

IMG_3683

hokey dok le kejap cos depa nak tengok orang main chess….

IMG_3685

2 kali aku datang sini, tak pernah takde orang main giant chess nih. nak suh aku main? hahahaha orang datang as tourist bukan datang nak jadi chess player.

IMG_3688

oopsss!

dah shopping!

IMG_3691

amik letak amik letak…

takpe letak

i ll come back.

esoknya tidur lena lagik. lusa malamnya terus datang balik, i bought the Mila yang aku pegang tuh.

IMG_4744

amboi mak korang, kalau handbag baru dia, boleh dia pegang sendiri kan…

hahahah hampeh Sirman!

inside of the yellow Fendi paperbag is this bag. Plan to sell it too, contact me if you like to purchase.

IMG_4736

as usual, abang kalau amik gambar tak ikhlas, so semua orang suka senyum, abang je yang dok ingat ‘nak tengok orang main giant chess tadilah mummy, cepatlahhhhh’.

Ya hampun, lamanya cerita Australia trip aku nihhhhhhhhhhhh

takpelah, dah alang2 nak abih dah pun.

Comment: 16