Girls in stripe!

IMG_3760

if lah korang perasan, banyak tops yang aku pakai sepanjang kat Sydney ni sama pesennya with Gegirl. dia pakai merah stripe, aku pun pakai merah stripe. dia demand gitu yek, kebetulan jugak banyak baju aku beli kat sana, yang ala2 boleh pakai sama with Gegirl, macam the white black stripe nih…

IMG_3762

n kami pun share hobby yangg sama, boleh posing bergambar :)

IMG_3761

Boot Gegirl tu aku beli kat Harbour Town, Gold Coast. she tukar2lah, hari i pakai boot nih, esok pakai boot yang aku kirim dari Diva Darling belikan pulak….booth nih memang kat KL pun selamba je jalan2 dia pakai gak. macam pergi Dunky Dunk Oreo, coz tak  nampak macam winter boot pun…

IMG_3763

wpun tengah sejuk kat Bondi Beach nih, tapi demi nak amik gambar, ko pegang dulu jackets mak ngan adik ko tu bang. serius kena posing dulu coz bukan leh selalu pakai baju yang lebih kurang sama je pesennya….

IMG_3764

top aku tuh bukannya baju maternity, tapi coz stretchable, balun jer! but kalau masuk 3rd trimester tak leh pakai dah kot. but still boleh pakai lagi lepas beranak. kena kasi kurus gilalah sedut lemak perut tu yek…

hari ni je kita ingat nak bergambar sama, hari lain tu terlupa plak nak bukak jackets kasi tunjuk the similar tops mak and anak.

Korang dah leh agak dah apa gender my baby? i tak leh announce lagi coz i m still waiting for the best time to tell my kids. one of them will be heart broken, so aku kena amik masa sikit….yelah sorang nak boy sorang nak girl. Masing2 masih belum boleh accept and open to have the opposite gender than them.

Tak ngaper…tak yah announce skang, korang masih sempat lagi nak kumpul duit tu belikan hadiah untuk Red Baby nih LOL.

 

Comment: 23