Anya Eclipse!

IMG00809-20110615-1233

about to buy the left one tapi takde stripe merah. aku nak buat keychain kunci kereta aku….yang merah kanan tu pulak tak cun, macam plastic je gomannya.

Anya dengan 50% off nya, merata saleeeeeeeeeeeeee, semua sale kat KLCC and The Gardens tuh aku menebeng hahaha. ni semua few weeks ago punya story.

pastuhkan…

dah seminggu 2 aku datang balik menebeng kat Anya.

IMG00871-20110624-1319

eh eh ko macam cantik le pulak….

IMG00872-20110624-1319

oklah dibungkus satu for my car’s keychain. takde le menggagau carik kunci keter bila korek handbag.

IMG_5573

Jamar – bila masa akak pakai selipar?

so far tak penah lagi akak pi event or kerja dengan berslipar, tetap berkasut. cuma beza dulu high heels 4,5 inch, skang je 1 inch pun dah kira paling hebat tinggi. the rest sume flat shoes.

IMG00875-20110624-1334

pakai camera fon so gambar kureng….but lawa yek kasut2 kat Eclipse nih. batch2 new arrivals.

IMG00874-20110624-1334

hok nih pun lawa tapiiiiiiiiiiii runcing halus heelsnya.

IMG00877-20110624-1337

ini pun lawa….but masih lagi runcing halus heelsnya

IMG00873-20110624-1332

tengok nih, family yg sama dengan corak2 pattern kasut lain, but ini wedges. selamat.

IMG00876-20110624-1335

pi opis boleh gak…pakaikan dengan dress gegelap. pi event lagilah wajib boleh gak.

boleh boleh…bungkuskan gak nih yek :)

IMG_5576

aku nak tunjuk perut kot …. tapi member aku betul2 sakit jiwa dan dah cinta gila ngan my Chanel large zip wallet, dok usha tanya bila nak jual. Hoi! tak nak juallah tuh….mahal gila susah mendapat ko nak suh aku let go plak.

so anw….

Soon i buat shoes sale yek, semua kekasut sblm ngandung dulu, nak kena jual. buat nyomak jer dah tak pakai pun. termasuk jugak dengan maternity tops (tapi ni lain waktu sket yek coz agak perit nak jaga semua benda sorang2).

Ops sale on shoes dah kuor di Shop@RM lah :)

Termasuk Package untuk Promo Puasa Raya sudah bolehlah kamu mintak2 emailnya di Contact Red.

Comment: 14