Anya Hindmarch

Belum Ramadhan…tapi dah pakai baju Raya

IMG_8687

Salam Ramadhan semua…

Belum raya lagi kan, dah tentu le baru 1 Ramadhan, so kot mengantuk masa lunch tu or bebila ler pas Tarawikh nanti rasa nak shopping  raya, alah sambil berak pun boleh shopping gak, skang semua gadget di tangan je kan.

Ini baju raya Zalia from Zalora, tapi dah banyak yang aku borong selamba kodok jer sejak sebulan lepas, right after depa launching untuk Pre Order Aidilfitri. Hiks…

Dan sebab tak nak kang ramai le pulak pakai sama masa raya, ai pun terus pakai for a wedding of my dear fren.

Coz this is black and white, I pakai ler ngan Cipela silver and my Anya Hindmarch silver’s clutch, lama tak menyerikan muka nih, 2 minggu cuti pindah, muka serabai betul, ini pun coz of wedding, kelambatan hadhir.

So if you wanted to have a 15% discount shopping at Zalora, kindly use this code bila do your shopping: ZBAPZDSU .

Bulan ramadhan nih, tak yah pepanjang ler entry…

Comment: 7

Anya Hindmarch’s Clutch!

 

IMG00068-20120323-1412

glittery cantikkan…geram jer.

aku geram kan pipi RB ha cam aku geram sama jugak ngan kaler2 gini. i love outstanding colours, lagi garang lagi syok sangat.

 

IMG00069-20120323-1413

for this entry masih lagi memakai seluar selepas beranak, kira seluar baru coz badan mengembang kan. but as of this entry is up, aku dah kembali memakai semula semua seluar sebelum mengandung. Dan seluar yang pakai sekali 2 jer masa selepas beranak harus dinyahkan lanting2, coz membolos nampak sangat bosarnya.

IMG00071-20120323-1415

silauan cahaya merah gituuuuu

IMG00072-20120323-1416

2012 memang banyak kaler garang2 lah, merah kembali rancak!

ni Anya Hindmarch’s gak

IMG00073-20120323-1420

purposely for posing jer, takde intention nak amik pun hok nih…

IMG00074-20120323-1421

but but yang merah nih iskk….

Diva Darling can help to find me this one kat UK?

IMG00075-20120323-1424

mak! gold kooo

pakai ngan dress merah ke dress hitam. ada kasut yang glittery gold2 gitu pakai sepesen hishh cantik benau. pergi pulak event. yang menyampah ngan ko lagi menyampah gamaknya. kann……

IMG00077-20120323-1708

macam le budak sekolah aku seret Balenciaga nih…

IMG00078-20120323-1912

Diva Darling checkkan yang nih gak pls…

IMG00079-20120323-1913

kat Paris pun dah sold out yang nih. ado nun kat KL but i m a bit reluctant sket kalau nak beli AhCha ni kat KL.

If you are looking for preloved designer handbags, check out this link: http://princessvee-ready-stock-corner.blogspot.com/2012/03/preloved-bags.html

anw…i m letting go this beautifull red clutch from Anya Hindmarch.

  IMG_9990

Fill up the form lah kalau berminat, the chain tu boleh cabut pasang. nak buat clutch or letak di shoulder jugak.   Hokey ler kan, jadik le ada entry handbags clutchs wpun takde koleksi terbaru.

Untuk lelaki pun ado gak. aku nak let go Gucci wallet laki aku tuh. Nak belikan dia yang lain pulak tapi dia tu tak macam bininya. dia pakai sampai lunyai ke titisan terakhirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalau boleh! 

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

 

Comment: 14

Shop shop shop tak drop!

Bandar Kuala Lumpur-20111130-00132

Anya’s having sale, n that s very nice multipurpose clutch, in light purple colour.

I can bring few frens for The Christmas Glitter, nanti if betul ai pergi, aku pick2 jer lah sapa yang available…..

Bandar Kuala Lumpur-20111130-00128

bila buat entry ni baru perasan, tetiga clutch dalam nih semua in purple!

i memang nak carik clutch jer, but the big one, not the small or medium size. Salvatore Ferragamo is having sales, first 3 days kalau member dapat additional 10%, nice for this one but too small!

Bandar Kuala Lumpur-20111130-00129

yang nih memang outstanding, pun purple jugak.

panjang dah ok but masih lagi in medium size.

Bandar Kuala Lumpur-20111130-00134

n i settled with the black clutch, besau, boleh sling yo kalau nak pakai for casual. if dinner, cabut je tali. nanti ai pakai, ai lanting2 show2 sini kay….now not in the mood to posingkan si blackie tuh. Kasut pun banyak turun harga runtuk but coz aku ngah membulat tang tang, tak guna ler nak beli kasut bagai nih. Yelah masa kurus aku pakai size 5, bila first, 2nd trimester aku pakai size 6, la nih, size 6 pun tak muat! so tak yah ler nak beli apa2…

The next day aku pi beli sarung bantal and booster the baby, ahaksss….pelan2 beli kayuh mengayuh. More to come from my buddy as well, order dari kawan ku untuk barang2 baby, SO WORTH IT!! Hok bantal booster tuh, aku beli sarungnya jer coz ai decide to pakai bantal2 abang kakaknya yang lama.

Kalau tak kerana SF ni the most near by shop dalam mall klcc tuh untuk aku lalu sebelum pergi makan, memang takdenya aku nak menyinggah, aku ada masalah jalan sket, ada compliaction sket kan pregnancy kali nih.

Comment: 16

Designer AH in KLCC…

IMG_7374

That s Carol from Diva Darling, i got a chance to bring anybody for the AH’s tea session. si Designer Anya Hindmarch tu sendiri in person mai KL hah…

tapi kan tapi

kerna commitment kerja, aku tak dapatlah turun on time. So i let Diva Darling yang berparty2 AH with the crew and guests lain.

 

IMG_7361

She s 42 years old and have 5 kids yooooooo! Serena C as the host of the party….

IMG_7384

ai tak beli apa2 pun…aku kan ngah mood mengusung perut lagi penting dari mengusung bag. My 2 Chanels dulu tu the last purchased, hilang napsu betul, mbe coz badan mengembang, nak bawak bag baru pun kurang seronok.

IMG_7372

this is their limited edition. gold colour. leh tag nama ko gak kat situ and harga RM6k ++

IMG_7386

the sparkling bling bling yo of the clutch. i have 2 but in different colours

IMG_7376

itu clutch besau tuh, leh buat shoulder jugak, RM3,300. tapi colour yang ada just tu je lah, tak beapa kureng. baik korang tengok baju ngandung akuyang vass, dibeli semata2 untuk tidak menampakkan pusat hiks..

Lately jalan setapak 2 tapak agak semput sket kan, some more AH dah pindah to a new wing, so aku punya pemalas nak berjalan to visit the boutiques memang sangat tak dinafikan.

Eh pergi makan pun rasa kalau boleh nak suh orang tolakkan badan nih.

Comment: 12

Anya Eclipse!

IMG00809-20110615-1233

about to buy the left one tapi takde stripe merah. aku nak buat keychain kunci kereta aku….yang merah kanan tu pulak tak cun, macam plastic je gomannya.

Anya dengan 50% off nya, merata saleeeeeeeeeeeeee, semua sale kat KLCC and The Gardens tuh aku menebeng hahaha. ni semua few weeks ago punya story.

pastuhkan…

dah seminggu 2 aku datang balik menebeng kat Anya.

IMG00871-20110624-1319

eh eh ko macam cantik le pulak….

IMG00872-20110624-1319

oklah dibungkus satu for my car’s keychain. takde le menggagau carik kunci keter bila korek handbag.

IMG_5573

Jamar – bila masa akak pakai selipar?

so far tak penah lagi akak pi event or kerja dengan berslipar, tetap berkasut. cuma beza dulu high heels 4,5 inch, skang je 1 inch pun dah kira paling hebat tinggi. the rest sume flat shoes.

IMG00875-20110624-1334

pakai camera fon so gambar kureng….but lawa yek kasut2 kat Eclipse nih. batch2 new arrivals.

IMG00874-20110624-1334

hok nih pun lawa tapiiiiiiiiiiii runcing halus heelsnya.

IMG00877-20110624-1337

ini pun lawa….but masih lagi runcing halus heelsnya

IMG00873-20110624-1332

tengok nih, family yg sama dengan corak2 pattern kasut lain, but ini wedges. selamat.

IMG00876-20110624-1335

pi opis boleh gak…pakaikan dengan dress gegelap. pi event lagilah wajib boleh gak.

boleh boleh…bungkuskan gak nih yek :)

IMG_5576

aku nak tunjuk perut kot …. tapi member aku betul2 sakit jiwa dan dah cinta gila ngan my Chanel large zip wallet, dok usha tanya bila nak jual. Hoi! tak nak juallah tuh….mahal gila susah mendapat ko nak suh aku let go plak.

so anw….

Soon i buat shoes sale yek, semua kekasut sblm ngandung dulu, nak kena jual. buat nyomak jer dah tak pakai pun. termasuk jugak dengan maternity tops (tapi ni lain waktu sket yek coz agak perit nak jaga semua benda sorang2).

Ops sale on shoes dah kuor di Shop@RM lah :)

Termasuk Package untuk Promo Puasa Raya sudah bolehlah kamu mintak2 emailnya di Contact Red.

Comment: 14