Anya Hindmarch’s Clutch!

 

IMG00068-20120323-1412

glittery cantikkan…geram jer.

aku geram kan pipi RB ha cam aku geram sama jugak ngan kaler2 gini. i love outstanding colours, lagi garang lagi syok sangat.

 

IMG00069-20120323-1413

for this entry masih lagi memakai seluar selepas beranak, kira seluar baru coz badan mengembang kan. but as of this entry is up, aku dah kembali memakai semula semua seluar sebelum mengandung. Dan seluar yang pakai sekali 2 jer masa selepas beranak harus dinyahkan lanting2, coz membolos nampak sangat bosarnya.

IMG00071-20120323-1415

silauan cahaya merah gituuuuu

IMG00072-20120323-1416

2012 memang banyak kaler garang2 lah, merah kembali rancak!

ni Anya Hindmarch’s gak

IMG00073-20120323-1420

purposely for posing jer, takde intention nak amik pun hok nih…

IMG00074-20120323-1421

but but yang merah nih iskk….

Diva Darling can help to find me this one kat UK?

IMG00075-20120323-1424

mak! gold kooo

pakai ngan dress merah ke dress hitam. ada kasut yang glittery gold2 gitu pakai sepesen hishh cantik benau. pergi pulak event. yang menyampah ngan ko lagi menyampah gamaknya. kann……

IMG00077-20120323-1708

macam le budak sekolah aku seret Balenciaga nih…

IMG00078-20120323-1912

Diva Darling checkkan yang nih gak pls…

IMG00079-20120323-1913

kat Paris pun dah sold out yang nih. ado nun kat KL but i m a bit reluctant sket kalau nak beli AhCha ni kat KL.

If you are looking for preloved designer handbags, check out this link: http://princessvee-ready-stock-corner.blogspot.com/2012/03/preloved-bags.html

anw…i m letting go this beautifull red clutch from Anya Hindmarch.

  IMG_9990

Fill up the form lah kalau berminat, the chain tu boleh cabut pasang. nak buat clutch or letak di shoulder jugak.   Hokey ler kan, jadik le ada entry handbags clutchs wpun takde koleksi terbaru.

Untuk lelaki pun ado gak. aku nak let go Gucci wallet laki aku tuh. Nak belikan dia yang lain pulak tapi dia tu tak macam bininya. dia pakai sampai lunyai ke titisan terakhirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalau boleh! 

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

 

Comment: 14