Meneka Gender Yuk!

sebelum aku buat official announcement on my baby’s gender

jom main2 sketlah…

kasi hilang sket stress nih.

first pregnancy dulu, 9 bulan aku tutup mulut tak bagi tau org apa gender Abang coz nak bagi surprise. tapi orang cashier tau kot, coz banyak je product yang kita beli kaler biru ๐Ÿ™‚ . but frens and family members memang ramai tak tau lah.

Gegirl pulak memang kita canang coz she s no 2 hhahahahah, kalau she s no 1, dia pun jadi mangsa macam Abang gak, kita rahsiakan.

now, hem…

now aku ada blog ngeh.

dulu masa ngandung dedua mana ada blog yet.

so korang….

1. Sapa rasa my baby is a boy?

2. Sapa pulak agak my baby is a girl?

senang jer, apa sebab dan mengapa bagai korang kata baby ni boy/girl pulak? sebab bentuk perutnyakah? sebab structure muka aku yang eh, structure pulak, sebab seri mukakah, apesal korang kata seri hah? aku ni dah macam singa garang gila ok, tetiba ada seri muka. isk..nak puasa, teringat kat kuih seri muka, aku and abang suka betul makan hijaunya, tang pulut kitorg tak makan at all.

sebab apa lagik?

tengok chinese calendar? ehehheheh sapa dah tengok blom? betul ke korang kira tuh?

siap ada yang teka aku punya DOB of baby lagik. handal hangpa….baru sebut 16 weeks jer tuh.

hah sila ler

lantunkan korang punya idea2 bidan tengok perut orang nih…mana tau mengena. takde adiah ler…namanya pun main2 teka lor.

Comment: 57