Astro Buka Puasa with the Celebrities….

image

Erul AF9

image

Jehan Miskin

image

Scha Alyahya and Awal Ashaari

image

Sasha Saidin and son, Zain Saidin

image

Fina AF9

image

Nera AF9

image

Zizan and Fara Fauzana

image

Azza Elite

image

Elfira Loy and brother Ahmad Ezzrin

image

  Johan Raja Lawak & Ozlyn

image

Jozan

IMG_4091

 Farid Kamil

image

suka tengok muka dia, so kena 2 posts :)

image

Zizan

image

Scha Alyahya

image

Sasha Saidin & son

image

Fara Fauzana

image

Linda Jasmine (anak dia cutenyaaaaaaaaaaaaaaaa, maid dia jagakan)

IMG_3998 (2)

Lisa Surihani

image

cam anak patung ler Lisa ni

image

Erra, Rozita and Lisa

image

Rozita Che Wan

 

image

Sasha, Linda, Sazzy, Amyza, Rozita and Azza

image

 comei2 lawa2 jelitawan

image

Hazama

IMG_3926 (2)

Jimmy hoi sombong, 2 kali mintak izin amik gambar, dia teleng tempat lain tak nak posing!

IMG_3934 (2)

Husband Sazzy dok amikkan gambar Linda and Sazzy

IMG_3937

i korek rahsia ngan Sazzy, rahsia dia kurus mengecut ke main cepat, katanya workout! No pantang nasi at all pulak tuh.

image

Erra Fazira yang cun kurus melecun!

IMG_3990

Extra photos of Erra, suka betul tengok wajah cantiknya, body slim giler!

Thanks Astro for inviting Redmummy’s team and tengok badan Erra jadi penutup di entry nih so moga pas delivered boleh motivate camne le kekurusan betul si ratu cantik nih!

 300 lebih photos taken by RedDaddy.com but i larat letak ni je lah….

Comment: 34