Warna-warni open house…

IMG_6812

Lyn’s open house. kalau bukan guests kompem orang ingat ni majlis kenduri nikah kahwin ker….

IMG_6816

Kazmyra adik Amy yang taken already yek, Lyn Yusoff tuan rumah, Mya yang sudah berhijrah jugak Amy telah berhijrah. Si boyot tu je yang lom sampai seruan hijrahnya…

IMG_6818

Special sket, pakai biru untuk peminat biru, lama tau dia jadik reader aku….komen tak pernah culas dak biru nih, Lyn Yusoff

IMG_6834

esoknya, pergi wedding adik Bean pulak

see, kalau kita dah kenal2, insyallah aku datang punya jemputan korang….

ha apa lagik bean, payungkakred dah kat setahun bila nak open table nih?

IMG_6844

berlanjutan ke open house Leen and Mira, 2 beradik yang pun telah lama menjadi teman2 ku….

ni pun kalau buat open house, khemah dah kompem sebesau bertunang!

IMG_6848

aaa ni the complete 5 of GBM!

pun khemah merah kau! huh skang orang buat open house bukan main lagi khemah tak agak2 kan…

tuan rumahnya ni Rose yang berbaju hijau

yang cam nak terbang melonjong tu yanok, sid baju hitam and mejar ayuthesun di tepi sekali….

IMG_6853

pastuh the next day nya another open house, kawan sirman, so sebab kawan dia, aku tak amik gambar hahahaha. n this was the last open house yang sampai berejam aku dok, yelah kawan2 lama sekolah kalo dah jumpa harus lepak lelama seii….

masih lagi syawal….

tapi dah kurang dah invite yang aku dapat, pun ada ler jugak dalam 3,4 rumah kena attend for this weekend. aku sepatutnya bekerja di luar KL for my blogging event Sabtu nih but atas sebab faktor pregnancy (tak larat le acik nak naik bus penaja tu) and also coz of the maid issue, terpaksa ler hantar wakil jer…

Eh aku blom letak gambar raya lagikkan?

Laki aku yang pemalas update blog dia tu pun dah tag gambar raya kat FB hehehhehe…..taun depan ler i show show kat RM :)

Comment: 35