Raya Open House – 1 warna!

IMG_6862

Raya open house lagik kooo! Selagi lom abih Syawal. selagi ada jemputan, marilah kita penuhi.

IMG_6865

roger2 to datang ke venue ni dalam waktu yang sama…

Yanok ni taken dah weih…takleh ler hangpa sibuk nak chop chop yek!

IMG_6883

Majlis open house dari rumah Arlina Rosli from RedGlow

Thanks na and wa for inviting red family.

aku datang ngan anak beranak tau tapi as usual muka aku je yang menebeng lam RM nih…

IMG_6937

next is to Sirman’s bossy. tapi as usual no picture coz aku gemor letak gambar kawan2 aku je lah hahahahha

ni the 3rd house. wajib pergi, kang tak pergi mau dia puakakan aku hahahah ai lap u too!

IMG_6945

Maya….

cakap pasal open house. there s one thing aku tak caya betul, tapi terpaksa percaya. waktu ngah sibuk2 di open house, aku dikejutkan dengan berita warna warni bloggers yang…

tapi tu lah korang, cam biasa…benda ni kujeritkan dahulu di twitter :)

n the next day tanpa camera dan gambar, dengan menumpang keter Rose coz laki aku sibuk jadi contractor kat umah sendiri, me and Gegirl mencabut ke rumah Sid pulak.

btw, this week aku dah merajin sket, entries adalah lebih heheheheh ;)

Comment: 12