Andai kita berjodoh…

 

IMG-20120301-00456

hey hey

citer handbags kembai ke pusingan merah! rindu tak??? sepertimana rindunya aku nak berbags baru….ya hampun last beli the real bags was May/June last year which masa tuh for my birthday, 2 Jumbos of Chanel. Pastuh ada le hujung2 nak beranak beli clutch Ferragamo. Pastuh takdo. dok lenjan beli barang baby adoler.

Eh tapi tapi minggu ni aku nak shopping kenbaju anak sulong and anak dara ai pulak.

Jadi, since i dah back to work, i pun singgahlah jam pi LV, aku yang benornya masa dalam pantang ada order kat PrincessVictoria the Alma Epi but habis dia carik kat Paris and London, takde jugak colour yang aku berkenankan tuh. Oh frust mak!

Kirim pulak kat member aku yang turun London, pun takde jugak! So mohlah turun KLCC tengok…kaler tu memang in trend tu pasal payah nak dapat.

IMG-20120301-00454

if possible dah tak mau collect Vernis anymore

IMG-20120301-00455

Not the blue yang I pegang nih. masa aku cuti dalam pantang tuh, aku ada tepon KLCC depa cakap kaler oren yang aku nak tuh takde, tapi takdelah pulak dia bilang yang kat outlet lain ada. so bila aku datang nih, dia cakap kat Gardens ada!! arghh, kenapa ko tidak bilang dari awal hari tuh?? Bolehlah aku pi menebeng beli kat Gardens tu weii.

So pujuk2lah hati yang lara…ye le lara sangat. poyooo!

malangnya kaler oren tu pun dah yilek pocik kat The Gardens.

**sinar cahaya sakti betul camera pantulan aku tuh ahhahaha!

image

apapun, orange colour ni is the permanent colour to Alma Epi, they are going to restock again, cuma bila je tu lah yang tak pek nak tau doh. Harga beli kat KL nih memang ada difference by RM1k gak than beli kat France, but but kat Europe pun mostly colour ni memang sold out meratakan, jadi boli di KL ler gamaknya, if dah nak sangat kan.

So gitulah aku masih lagi tidak ada koleksi terbaru.

Korang mesti frustkan hahahahha….

Comment: 43