Thank God It’s Friday…

IMG_0291

muka aku pucat coz memang secubit bedak pun tak pakai. selipar pun seret yang paling cokia jer. ahaks…tapi bag mak tetap Chanel tak sempat ler nak tukar. Asal nak tukar kena tengok sheet minggu tu handbags apa kena pakai, pastuh nak tunggu laki aku panjat amikkan lagik. heh remeh for that beautiful Saturday ler….

Itu hari pertama aku pakai the mobywrap!!

hish, beli sendiri ler. ingat sume nak taja jer ke.

IMG_0294

sedap sei dok pakai moby wrap nih. RD pun tried gak tapi lam rumah jer lah, kalau aku takde ke dia nak pakai nih ok ler but if aku ada, i prefer i yang sendiri kendong anak aku ni hah. Tapi kalau tak pakai mobywrap, if tak bawak stroller korang akan tengok RD je yang akan kendong coz tangan aku cepat lenguh hahahah. Lain le bapaknya takde, ha tu baru aku tak over mengelek si kecil…

jom jom jalan

mana nak pergi nih….

IMG_0298

tak sesudah ngan #drawsomething . tak minat le aku. wa tak minat lukis2 nih. itu fav gegirl boleh ler. tapi si bapak depa ni dok ngajar main kat bebudak, abang puna addicted sama.

IMG_0321

lalunya kami jalan lari masuk ke TGIF. tekak si bapak mahu western. ikut tekak aku tadi nak makan nasi tomyam ke, tu yang masuk kedai ‘semuanya takde baik ko bungkus tutuplah’.

mohlah tengok gambar kami anak beranak memosing…

IMG_0322

walaupun patik tidak bermake up, takper….patik nak jugak posing mautttttttttttt!

IMG_0330

eii geramnya ngan pipi labuh diaaaaaaaaaaaa!

IMG_0332

ko tak sesudah ngan #drawsomething tau kakak!

IMG_0333

aaa RB nak main ngan maknya….

IMG_0338

mana anak sulongkuuuuuuuuuuuuu

IMG_0339

dok kira, nak gak posing lagi wpun aku sorang je yang sibuk tengok camera kannnn

IMG_0340

ai lagi….. yang hover!

IMG_0341

ha tangkap tangan abang!

IMG_0353

semua senyum terpaksa je koarng kan!

IMG_0355

RB ni tak pandai lagi nak tengok camera, yey one complete Red Family!

IMG_0356

dan pastinya aku sorang je yang sibuk pandang camera and kepoh nak bergambar

IMG_0358

Senyumlahhhhhhhhhhhhhhh!

IMG_0359

alamak mak and RB gegar putaran 7!!

IMG_0375

Superbaby!!

IMG_0393

IMG_0394

IMG_0397

IMG_0392

dah!

makan kenyang terus blah. tak maulah jalan2 situ lagi dah kalau tak kerna ada events or coz of the famous TGV. tapi tu ler sebabkan ada hal tu yang terpaksa gak pigi sana.

so so kita pi Wangsa Walk coz ada sebab lain. Then singgah carik makan di sini, ya rabbi itu Mangga Chili ke hapa punya restaurant kat W/Walk tuh. Kita order 3,4 jenis lauk dia dalam menu, semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa takde! tapi aku ada tengok depa masakakn special siakap untuk customer, masakan tu takde dalam menu, bila aku tanya kenapa boleh masakkan, dia cakap itu special regular customer!

ok tak kisahlah kan tapi aku nak makan ni sumer nya kot takde manjang kenapa. fine boleh tahan lagi sabar. but bila mangga sticky rice pun takde. ya hampunnnnnnnnnnn! aku dah masam2 muka. boleh lagi double sabar!

tapi bila anak aku nak air oren, pun takdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

laki aku terus campak buku menu and suruh semua bangun blah pi carik makan tempat lain. hishh! sakit hati kitakkkkkkkkkkkkkkkkkkk. takdo rezeki makan di situ, pasnih pun tamau pergi sana gak. Tajuk ni TGIF coz kita makan kat situ daaaaa

So how was your Agong’s cuti day? Kitorang checked in hotel uu….nanti citer :) .

Comment: 19