Daddy mobywrap!

IMG00306-20120414-1119IMG00309-20120414-1138IMG00311-20120414-1138IMG00312-20120414-1138

IMG00315-20120414-1209IMG00318-20120414-1210

IMG00314-20120414-1139

korang hari ni special memang cerita pasal RB je kay.

hok nih kami pi jumpa skin specialist, coz RB’s skin ada merah2 sian dia, skang dah ok baik je kulitnya hensem putih melepak. kalo kena balik susu tetek ha naik balik ruam pipinya hiks…. takpe takpe, dah ok dah pun.

anw, pasal mobywrap ni kan, best betul pakainya. Ni first time RD pakai di luar kendong anaknya, senang je pakai nih, buat sendiri pun boleh. Masa baru2 beli je RD tolong aku pakaikan, but pastuh bila dah kerap pakai, aku pun sarung taruk sendiri je, letak kuorkan baby pun aku buat sendiri.

Harga kalo tak silap RM144 kat mom’s care. aku suka ni  pasal lembut betul kainnya, and anak boleh tidur menetek jugak dalam tu, and dakapan kita pun rapat ngan dia. some more dia boleh dengar degup jantung kita and hangat badan kita, biar dia sayang lebih maknya dari bapaknya ngehh :)

Dedulu masa abang and Gegirl aku pakai yang biasa2 jer, yang kena berikat2 bagai ada tali tuh heh tak sedap giler. pastuh asyik kena support pegang belakang badan anak wpun ada covernya. sakit bahu gila ok pakai tuh. pakai sekali 2 terus lanting2 and dokong lagi cepat.

tell u, bapaknya pakai gini, kendong anak gini…fuh, jangankan pompuan, lelaki pun terteleng2 menengok! Yelah tak sumer bapak2 mahu pakai gini kan, cuma yang kelakornya masa RD pi ngamik ubat anak kat lobby bawah PC nih, aku pegang RB, dia tak cabutnya kain mobywrap tuh, dah orang tengok semacam apa ke fashion le mamat ni, ada tshirt pastu kain bersilang2 gitu…..dah tu kan RB takde dalam kendongan so kain kat bahu kiri kanan asyik jatuh jer, pakcik ni leh … ‘hish jatuh je tali bra ai!’ siot hokey!!

it comes in red but kena tarik dari obersi, kat KL dengonya merah dah abis langsung. kalau u all tau jumpa mobywrap ada jual kat kl kaler merah, kasi bilang kay :)

My recommendation for this mobywrap: A MUST TO GET!

Comment: 28