Hafiz Hamidun – Buka Puasa @ Istana Budaya…

IMG_4333

dah cakap kan aritu kalau tak sabtu, ahad kita berbuka di IB. tapi ni 2 weekends lepas, last weekend aku tak pi, i bagi my seats to my reader, si Melati, untung dia twit hakak kan, kalo tidak tak merasa ko ke IB coz i was about to cancel my booking. So so kali ni buka puasa kita ajak the famous Hafiz Hamidun to join.

Tak kenal?

ok pergi berzikir.

IMG_4337

adalah satu ha gambar abang yang payah nak posing…diorg taun lepas waktu Uncle belanja bukak puasa depa tak tau yang uncle nih retis, tapi bila dok tengok OASIS tetiap hari baru depa rasa macam kenal je pakcik nih…

bila kita bilang nak bawak buka puasa jumpa HH, wah….

excited depa!

IMG_4344

si kecil yang memula dia ngamuk, pastu aku dok kat tangga IB yang hujung corner orang tak nampak untuk ‘cintan’ sama dia, 2 rounds tu baru dia gumbira…

meja belakang tu ada sorang my reader :)

IMG_4346

ya hampun gelak lebarnya ko RB, dia cukup suka dera kakak abangnya tarik2 rambut depa…

IMG_4361

napa le semacam je sinaran camera nih jadi gambar gini yek.

the complete red family. tu dia kasut abang kakak sedondon. cardigan kakak bought kat German gak…lain2 tak leh ler pakai skang, tunggu raya

some photos from my Instagram

dilunyai si kakak dek adik

sesama sampai di parking IB

kakak yang amikkan nih, aku rasa anak aku ni nak amik gambar kereta belakang tuh, ke main ke kanan heh

kitorg memang suka posing dalam kereta…

tempat aku skang kat belakang jer…RB dalam car seat. The boys di depan

peminat Kakak Gegirl, Hafiz Hamidun.

bukan kakak yang minat HH muahahhaha! so anw, HH masih solo, ada korang nak kenalan. harta ada, muka ada, agama ada, budi ada. bahasa ada, insyallah boleh buat suami. Takde hal kalau kita pompuan make a move first. jeggar jeggar lagi.

Anw, insyallah this week nak buka puasa kat Zebra Square with my GBM girls. Yuk korang Zebra Square kat area2 bulatan Kampung Pandan at RM56 nett only. Our address: No 18&20, Jalan Kampung Pandan, Off Jalan Tun Razak, 55100, Kuala Lumpur.  Call Zebra Square at 0192699375 for reservation .

Handbags raya raya raya di sini sini sini! nak clearkan gobok sangat nih….

Comment: 19