Zebra Square Buffet Ramadhan!

IMG_4406

korang nih, baju hijau dalam entry previous one tuh dah beli awal2 ramadhan arituh, pakai pun dah 2,3 kali daaaa…tapi lambat je kuor blog. bukan smlm beli pakai hari ni mar….

anwwwww

ini adalah buka puasa for #rmgbm

di Zebra Square

IMG_4407

ai and Sid jer tak bercouple…

Ros bawak Mia and baby dalam perut

Ayu dah tentu ada temannya

Yanok bawak laki dan baby lam perut gak.

heh yanok is soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo fat!! dah nak masuk 5 bulan.  ooo dulu ko kata akak gomok boyot kan, ha rasain. hehehehehe.

IMG_4409

korang

budak 2 orang ni dah dirisik merisik

depa nak bertunang pas raya nih uuuuuuuuuuuuuuuuuu

so nanti kepak kepuk kepak kepuk

selamat pengantin baru le tak lama lagi

insyallah

pastu ko pun boyot

muahahahhahaaaa

tahniah ayuthesun and temannya.

IMG_4415

aku takde photographer ler tapi nanti aku datang repeat balik with red family sini coz selain dari spread yang 70 jenis, banyak betulllllllllllllllll, harga tak mencekik le melampau sangat and ample parking pun ye jugak, easy access, cuma orang ramai tak tahu. jadi aku perlu khabarkan berita yang best superhebat kat korang. Buka puasa ni di Zebra Square.

tak tau jugak kat mana?

malas google yek?

tau RHB Bank Jalan Tun Razak tuh? tak tau jugak pi dok bawah katil ler ko!

pastuh, on the left is RHB…terus kiri sket nak ke Kampung Pandan’s bulatan tuh, ha tak sampai 2 min by car dari RHB ko kena turn left nampak sebesar2nya padang bola sepak the Zebra Square.

Ok tipulah kalau sebesar padang, half padang? ada kot. Tapi aku rasa sebesau padang bola ler!

IMG_4418

Situ sebenarnya hub untuk event, macam2 events orang buat kat situ, tapi untuk Ramadhan nih depa sub kat vendor gini lah untuk buat Buffet Ramadhan. So agak terlambat untuk aku datang menerai, ni budak2 gbm dok bz benau eh ai yang bz kot tu yang lambat sket. tapi takper…not to late for korang datang cuba. ada pejam celik seminggu je lagi boleh berbuka di sini.

Nak jemput anak2 yatim, harga buffet boleh dirunding. Corporate pun ramai bawak clients buka di sini, apatah lagi orang2 perseorangan.

So #rmgbm antara yang dalam golongan terkecil mencuba buffet di sini lah.

Harga buffet ramadhan  Zebra Square RM56 nett only. Address untuk menyenangkan Papago ko nanti: No 18&20, Jalan Kampung Pandan, Off Jalan Tun Razak, 55100, Kuala Lumpur.  Call Zebra Square at 0192699375 for reservation . Tepon jer…tak yah sebut Redmummy punya readers pun depa akan attend and give u the good table. nak dok depan buffet area, ha sukatik ko ler!

IMG_4424

my photos cant judge the hub nih but it s very big, yelah tempat buat event kan, kalau bawak anak2 kecil pun senang nak control, ada budak ni baru dapat kaki, bukan main lasak lagi mak pak dia mengekor bontot si anak tapi sudahnya diaorang biarkan anaknya berjalan dalam nih coz memang tak ke mana pun si kecil boleh pergi, selamat untuk anak2 kecil, kalau yang open air tepi pool pulak kang ada yang terterjun tiruk ha lagi letih ko nak menjaga budak2 kan. So sini momantai!

Beria betul aku cerita pasal Zebra Square heh, tapi ni bukan paid ads.

kalau paid one ai dah tulis atas tuh ‘Sponsored Post’ youuuuuu!

IMG_4428

untuk bakar2 pulak ada di bahagian luar sket, orang kata chicken wing is a must try, tapi bila aku amik tinggal left one jer, pastu bila aku duduk depa tambah2, dah aku lupa malas nak amik, rerupanya…

hemm padanlah…

IMG_4444

mamat baju batik nih mengrepeat makan chicken wings tak hingat!

dia yang boyot ke bini dia yang boyot heh?

IMG_4467

Selamat Hari Raya, Salam Syawal dari #rmgbm

amboi awalnya wish :)

IMG_4476

Insyallah Sabtu ni Red Family akan kembali lagi untuk berbuka di sini, so sapa2 nak picit pipi RB, meh datang jumpa akak kat Zebra Square. Sapa2 nak tengok Gegirl yang cute comel tuh, pun meh datang Zebra Square, sapa2 nak tengok Abang yang menggalah pun boleh datang Zebra Square

This weekend will be our last buka puasa di luar bersama family. rasanyalah, so one of the days to tutup buku puasa di luar sama anak2 adalah di Zebra Square, kalau ada tempat lain nanti kita bilang but ai nak gak pergi angkut anak2 and laki haku ke Zebra Square nih.

Cuma satu…

mana Zebranya????????????

and nanti sok sok nak tanya, napa namakan Zebra Square yek? napa tak namakan My Square? or Tiger Square?

banyak soal pulak, jumpa yek korang di Zebra Square, ada less than a week sebelum korang sume balik kampung for Aidilfitri. Harga buffet ramadhan  Zebra Square RM56 nett only. Alamatnya: No 18&20, Jalan Kampung Pandan, Off Jalan Tun Razak, 55100, Kuala Lumpur.  Reservation Zebra Square at 0192699375 .

Comment: 20