Surat Untuk Jejai (1)

Assalamualaikum  Jejai

Jai

Tak tau lah ko sudi nak baca ke tak, tapi aku rasa ko mesti baca. ko kan suka baca RM. lagipun ko kan sayang aku kan Jai. Kitorg pun sumer sayang ko jai. Blog ko pun pemes gak per..

Jai

Aku tau ko marah aku, ko marah aku share rahsia yang ko suruh aku pegang janji. Aku pegang janji tu Jai. 8 bulan aku pegang. Dari aku sarat pregnantkan RB, aku tak bagitau sapa2 pun Jai. Tapi, kondisi ko makin luluh hati aku tengok. Takkan aku nak diamkan jer. Jadi bersama Eyriqazz dan kawan2 lain, kita terpaksa kongsikan berita ni pada semua orang. Biar satu dunia bantu ko Jai.

Jai

Janganlah marah aku lagi. Aku belum habis tulis nih. Aku nak mereka bantu bukan untuk kesihatan ko je Jai, tapi untuk anak-anak ko yang 4 orang dan isteri ko. Kesian diorang Jai. Ko tak bolehlah selfish nak diamkan benda ni coz nanti kami semua bersalah coz tak bantu ko langsung. Perbualan langsung aku ngan Kak Maz wife ko Jai, memang ko tak bagi approval pun kitorang share benda ni to public, tapi la ni kita redah jugak. aku pun dah roger Nuffnang, they will help too Jai. Ko sahabat kami Jai. We will help you.

Jai

Raya pertama dulu ko ada datang rumah mertua aku. Raya kali ni aku nak melawat ko pulak, boleh ye Jai. Lama kita kenal tapi ko antara blogger yang baik ngan aku, biarpun masa tu ada yang buat jahat ngan aku, ko tetap standing on my back. Orang nak bantu ko Jai, orang akan marah lagi kalau orang nak menolong tapi tak dapat buat apa2 untuk ko Jai.

image

Jai

Tak banyak sikit bisa mengurangkan beban ko Jai. Nanti aku tulis lagi untuk ko ye Jai coz aku tau ko perlukan rehat yang banyak. Aku share Kak Mas punya account Maybank ye Jai, so orang boleh bagi sedikit donations ye Jai. Acc No Maybank : 164089741562 Mazliana Othman.

Jai,

You are in stage 4 of lung cancer. Please fight it! Insyallah.

Comment: 57