The new Barbados!

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00832

aku pun tak taulah brand apa kasut nih, probably Zara, coz kita ukur jalan memang setiap hari, and all these photos are like from awal ramadhan lagik…

dah lama betul aku tak pakai high heels

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00833

this Charles & Keith

oh dedulu inilah kasut pojaan hatiku. blom ada kat Semenanjung so asal pergi Singapore berkotak2 bawak balik! kenangan :)

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00838

Lewre pun ada gak koleksi studs2 gini heh…

ni dalam Isetan pulak..

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00839

cuba, sedap pulak bila jalan…..tapi nak ke mana akungan kasut gini hahaha

mau dipijak2 dek Abang kang. mak napa mak pakai kasut camni mak? mak rocker ke makk

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00840

but ai tak tipu tau

sedap Lewre nih, aku pun memang pakai brand ni jugak sometimes.

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00836

ni boleh blah lagi

Bandar Kuala Lumpur-20120726-00835

tapi ni den tak boleh blah lahhh

Red Carpet brand

aku dok tried, huk aloh tingginya…..tinggi kat belakang rasa lain, kat depan tu kan ada 3 tingkat lagik

memang ya hamattt nangis. the next weeknya kita datang balik tengok, ada lagi tragis tragedi Ogos koooooo! tak amik gambar je yet

aku banyak pergi events gak, tapi masih lagi tak mampu nak pakai cenggini. yaaaa attractive betul!

IMG-20120730-00889

dan salah satu ni pulak adalah pemilik kaki redmummy

colour hapa haku amik????????

 Handbags raya raya raya di sini sini sini! nak clearkan gobok sangat nih….

Comment: 16