Reddy Mozel nun di Jasin…

IMG_4976

gambar dalam entry ni macam tak adil. coz depa hanya banyak snap gambar aku ngan Mozel sahaja. sedangkan aku berpeluk2 manja jugak sama Reddy. si tukang amik gambar aka RD lepas je dia snapkan dia pi lepak2 jauh ngan RB. masa ni ramai gak 2 kereta. ada abah, my 3 orang anak buah and also my bro Epi.

IMG_4978

korang ingat lagi tak Mozel and Reddy?

dah lupa?

sian depa…

jauh depa merantau dah skang, kat Jasin Melaka.

IMG_4984

ha itu Reddy, yang abang dok nak sangat jumpa. kerna abanglah makanya aku extended lagi satu nite duduk Melaka coz kita kena tunggu Dayah balik Melaka, she was beraya di negeri lain dahulu. Tu pun kalau boleh pak aji nak bertolak ke Jasin ni ke main awal. hamboihhh abah. tak sesabau nak nyambut bininya.

yelah malam tu mak aku balik tapi ni kita masih lagi di Melaka.

rileks bah….tak lari bini mung tuh.

IMG_4980

asalnya Reddy and Mozel dijaga Dayah di Klang tapi atas urusan kerja, terpaksa pindah di Melaka dan sob sob…makin jauh so tu yang agak payah kita nak datang jenguk. Kel and Paris yang kat KL pun aku tak visit lagik. …biar tak visit pun takper coz aku tau depa berempat ekor ni di tangan yang sangat pandai jaga kucing.

IMG_4997

Terima kasih ye Dayah menjaga Mozel and Reddy dan sudi terima kami semua di hari raya keempat.

jumpa lagi bila akak jenguk2 tanah Melaka tuh.

repeat pakai semula the brown Cambiossa Caftan by Gobok Chanteq

depa tak kenal kita 🙁

or depa kenal tapi merajuk tak tau ler…

Reddy ngah sibuk main…kaler bulu dia dah bertukar, dah tak macam brown dulu. Dah makin tua pun yer hehehhehe

my Mozel!

masih manjaaaaaaaaa

aku yang beria nak jumpa ke abang yang nak jumpa tapi memang eii geram betul ngan Mozel Reddy. specially Mozel ler coz dia kan kucing yang mengada manja ya sangat. Abang dok tanya2 gak bila nak amik balik, but not so soon lah. aku sebenarnya tak kisah pun kalau depa nak jaga permanently lagipun kita masih lagi dalam kondisi tak boleh nak jaga. selain dari logistic issue, si RB yang akan merenyam kerjakan kucing2 pun ye jugak.

Tunggulah dulu.

Ada rezeki kita bersatu kembali ye kucing-kucing mak semua. Kalau takde rezeki, penjaga kamu pun molek jaga korang sumer. Insyallah, sabar yek bang.

Special entry untuk kucing setelah hampir setahun tiada khabar berita kan …..

Comment: 17