Teater Tun Siti Hasmah!

IMG_6976

hi – can you spot me?

or u see Tun Siti Hasmah?

IMG_6977

so my dating partner for the Tun Siti Hasmah’s teater, special appearance anak sendiri, the sulong one, Abang! ada sebab kena bawak dia nih.

anw our seats atas jemputan dari Datin Paduka Umie Aida. Thanks Tin.

IMG_6989

kenapa kita kena tengok teater ni mummy?

nak ajar abang sejarah, abang tau sapa PM?

ooo yang sekarang tau lah, yang dulu2 tu mana abang tau sangat

hah, molek sangat le tu, tengok teater ni!

IMG_6991

Mummy mummyyyyyyyyyyyy

perrrrrrrrr

Lisa Surihani ada yek? hehehe abang nampak dia punya muka kat luar tadi, ada nama and gambar dia

napa kalo Lisa ada???

hehehehehe abang tanya jerrr

Lisa is so cuteeeeeeeeeeee, joget dia ala2 manja jer. Sopan :)

IMG_7008

Salute to #tunsitihasmah ‘s team! Erma Fatima!! memang bestlah teater kali ni, compared ngan teater yang ada satu lagi tu kan, yang half way je aku dah cabut hahahahah. this one memang worth to max to watch.

Bangun duduknya seorang suami, bergantung juga pada isterinya…

Tapi kalau isteri pulak bangun jatuh, suami tak nak support bertunggu-tangga, tak nak jadi pelindung dan pendinding camnooooooo? Bini jugak kena defense herself!

eh ni quote sendiri, not from the theater :)

Eja, Esma Daniel, Lisa dan ramai lagi dalam team #tunsitihasmah , cuma untuk part anak2, terlampau ditonjolkan watak untuk Marina Mahadhir. But overall, Abang and I enjoyed the show sangat. i tried gak buat agak2 if abang nak kuor awal during the show, ohhhhhhhhh tidak, dia nak tengok sampai habis.

The show is still on going, till 19th Nov. tengah cuti2 sekolah, bolehlah bawak anak2 coz anak2 perlu kenal sejarah, apadah abang, Tun Mahadhir pun dia kenal gitu2 jer, tak tau betapa besarnya nama Tun M tu di mata dunia, apatah pada rakyat Malaysia. Tun Siti Hasmah tu kuat ye wanitanya, mental hati sume kena mantaplah, dapat lakinya ya bizi kehampun, nak kena jadi pelindung sokmo untuk suaminya.

Tempat     :     Panggung Sari, Istana Budaya
Tarikh     :     9 – 19 November 2012
Jumaat & Sabtu malam – RM35, 75, 95, 125, 185, 305 Selain Jumaat & Sabtu malam – RM35, 55, 75, 105, 155, 305
www.ticket2u.biz 03-4026 5558 / 03-4147 8600

Abang loves Lisa Surihani so much, he didnt tell me directly but throughout the show asyiklah tanya pasal Lisa sahaja, and best pulak bila offer nak tak amik gambar ngan Lisa, huh merah muka malu terus tak nak! tapi sibuk tetanya!

Comment: 15