Final day of 2012

IMG_0327

orange cardigan, ada kan nampak kat entry Bandung, but not the one yang mannequin pakai, depa pakai hok lain. but colour sama ler.  takde colour lain, ni je ada so sebatlah orange nih, love it!

IMG_0446

The lace brown cardigan ni pun smart, seberadik with the black yang i pernah pakai before.

IMG_0468

 sendiri bikin, aku memang terer la buat tocang lipan nih, sendiri buat boleh, buatkan untuk anak pun boleh, buatkan untuk orang pun boleh, belah kiri ke kanan, atas ke bawah, lipat segala, sap sap soi jer settle.

May Success Kiss Your Feet
Ahead Are Waiting For You
So Live Life to the Fullest and
Enjoy Every Moment
Happy New Year!! Happy 2013!!

Going to publish the imbasan of 2012 :)

Comment: 10