Our 12th Anniversary Getaway!

18th Jan:
10am – Breakfast at Chinoz, KLCC
10:30am – Shopping anniversary gifts
11:00am – Movie
1:00pm – Friday prayers
2.30-5pm -  Event coverage for RM
2:30 – 3:45 – RD to fetch Kakak, meet RM at the Binjai
6pm – Check in Cititel, MV : Rest, TV, blogging, nap & make love in between :)
9pm – Dinner, TBD
10pm – Fetch RB, tidurkan Abang Kakak first
11pm – Back to hotel
12am – Happy 12th Anniversary Darling! Anniversary sex :) & sleep

19th Jan
8am – Fetch Abang & Kakak to tuition
10am – Back to hotel
12noon – Check out

photo

Laki aku buat itinerary atas nih, anto proper invite like a week before the 18th and 19th. sungguh bininya terkejut coz biasa for the past 11 years aku je yang buat benda nih. Sweet of you RD! So we took leave, and keluar rumah macam biasa, macam nak pergi kerja, padahal pi mengular makpaknyer hikss. Anak2 tak tau pung, rahsia wor.

Kang askar semua nak ikut. Tapi untuk malam2 kena ler amik RB, dia kan mana boleh takde maknya, maknya pun mana boleh takde babynya.

photo

We are celebrating our 12th Years Anniversary today on the 19th Jan, alhamdulillah walau ada jatuh bangun dalam hubungan suami isteri, masih lagi bertahan. Love you husband for the 3 beautiful children too – Abang Kakak and little baby boy.

Itinerary dia penuh ngan berjimak sesajor!

 

Comment: 23