Tag Heuer and Swiss Army for the 12th!

photo

You nak Tag yer for anniversary?

Ye, tak nak handbags, tak nak kasut, tak nak tambah anak lagi jugak. nak Tag Heuer yek kali ni, ai dah tempah kat KLCC, depa dah reservedkan, nanti u datang tolong bayar jer hehehehe. Thanks yang.

Nak medium ke large size tuh?

Medium jer yang RM5,900 tu. Yang large tu men size.

So yang men size tu for me?

Tak bley. I takde budget kat 7ribu plak for you! You amik jam murah sket pleaseeeeeeee hehehehehe :)

photo

Red, try standing in front of the mirror and pilih which one is your fav, nak putih or black surface.

Wahhh, got different meh? i want the black Tag Aquaracer please. I have the white surface of Tissot already.

You sudah 2 kali datang check out this jam, bila mau amik?

I tunggu loh kong datang KLCC nanti baru boleh amik ini Tag. Itu hadiah anniversary marrrr

 

photo

Gila kedekut nak beli jam sendiri, bukan tak boleh sedangkan harga bags pun memahal jugak aku bayau but you know lah, since i m not the watches collector, benda gini agak payah sket nak membayo ahaksss! Below 1k tu aku leh pejam mata lagi but memahal camni, for me still mahal ler. yang jenis pakai Omega Rolex mungkin tak kata ini mahal kot ye dok.

Ada size kecil, murah sket but aku tak suka jam kekecik nih walaupun aku ni size pun petite, aku suka bagak2, but not as bagak laki aku punya jamlah. itu kang dah macam jantan pulak tangannya, nampak penumbuk je plak.

photo

18SX

photo

laki aku bukan geti dok diam, so amik gambar hah blurry!

photo

Kemudian satu hari few days before the anniversary day, and our dating day pun gak, RD was around KLCC, so he came and aku pun suh dia bayau terus. leh pakai, awal mendapat! Bertahun berkira sangatlah aku nak beli sendiri, masa kat Germany dah nak membayo but the prices macam mahal still coz in KLCC I boleh dapat discount prices lagik. It s a controlled items but still ada ler tepis2 harga diskaun kan, coz i got kaki too helping me.

photo

Dah diam2 pasnih. Target for Omega pastuh Rolex. After pencen kot baru nak rasa yang lagi 2 bijik tu hahahahaha! Insyallah ada rezeki lebih ye mak meyah. Purse merah kena kuor coz i had to pay for RD’s Swiss Army RM3200. itu je yang den mampu nak bayo for his watch, walaupun dia nak Tag jugak but alah bang, lain tahun la yek, ai ganti lagi tambah lagi with “The Suits” slingbag yang you nak sangat tuh!

photo

 terus tayang kekepit sesama yek bangggggg!

IMG_3177

Golapnya tangan u RD hoi!

The 12th Years Anniversary Gifts – Tag Heuer Aquaracer and Swiss Army.

Alah sajer jer mengada nak beli setkan ni for anniversary, kalau takde pun bukan tak boleh beli and tetukar hadiah but you know lah, nakkan something yang boleh kita memorize gitu. So nanti ko akan ingat, ooooo jam Tag ni aku tak leh jual coz laki aku belikan for our 12th Years of Anniversary.

But tu lah, aku ni jam tangan memang banyak giler gak lah, cuma pakainya satu jerrrrrrr…but kenangkan aku pun ada anak2 kan, so they can share2 with me and with their dad too. Vintage and jadi harta pusaka…

Comment: 11