New Rayban rabak…

IMG_2030.jpg

baju ni S size, ko percaya?

nyesal tak amik XS size. kalau S size pun dah beso! udahlah aku amik sampai 3 coloursnya, 3 lai. well ai kan kalau dah suka gitu ler. tapi padah sebab tak try, nak tukar balik harga2 sumer aku dah cabutkan. dok ngaper ler….ayat penyedap hati lagi. nak cover besar tu bisa beres dipakai sama jacket.

IMG_2051

back light la kakak!

mak sibuk try spek ni spek tuh

IMG_2062

aku pun tak tau apa yang aku carik, yang penting aku nak benda tu senang baling. RB dok bila aku pakai spek kat rumah tuh kat luar tu dia asyik mencabutkan jer heh…so yang stock ada pun dah naik kusam. thinking that my lasik belum lagi bila tah nak buatnya – Nuffnang??? bilo kita nak go for a new date heh? so aku kena beli ler satu buat back up jugak

IMG_2080

sampai makan rambut hah!

 

Apr 14, 2013 | New Rayban for anak senang baling kisahnya by redmummydotcom on Keek.com

Apr 14, 2013 | Spek mato siappp by redmummydotcom on Keek.com

That was our girls day out, aku pi buat blow dry and kakak potong rambut langsung carik spek, berdua jer kita kuor. Pastuh siap semua patah balik amik the boys at home, layan minum petang di QB and langsung ke playground. nak bagi RB seronok coz he s down with fever, bagi dia hype sket kat luar rumah, memang ubat tu  jalan…..tapi malamnya demam balik. but alhamdulillah dia dah sihat sekarang nih.

New spek yang kita amik boleh tengok di 2 Keeks di atas. hahahahaha skang takde rajin nak ngamik gambar bangat, rajin dok keek jer. Enjoy yek :)

 

image

Kakak, congratulations for the Number 2 position in your Sekolah Agama’s exam! Weekend ni kita pergi beli hadiah seperti yang mokpok dah janjikan.

 

Comment: 11