The Wallis!

Apr 17, 2013 | Magic 2 by redmummydotcom on Keek.com

rahsianya nak bersalin bersiap bertukar baju, ada di Keek atas nih hehehehee

IMG_2489

letak dulu yang ala2 cantik ler konon

memang cantik pun, walau tak banyak, sket tu ada kan kan? hehehehe

make up sendiri, hair do sendiri

IMG_2207

ini  a day beforenya, pi fitting amik anything, anythinggggggggggggggg yang i nak, W Limited Collection

IMG_2212

gelebehnya aku pakai nih, they dont have smaller size sangat for this, too big to me yang petite nih, i didnt take this one

 

IMG_2194

Thanks Wallis for the ‘dressed me up’

 

IMG_2482

we mingle around, photo session sana sini, and yada yada yada

IMG_2514

n time for 4 of us on stage, for the Spring Summer 2013 Collection, we are part of the Wallis celebrities, wearing the W Limited Edition

IMG_2534

i chose this dress coz i nak kena lari dari colour merah, terlampau banyak sangat merah. lagipun spring2 nih pakai design dress like the one i m wearing, sangat cantik. selesa pakai, leh cover sesana sini, paling penting colournya bukan merah!

IMG_2535

it s like the 4 types of ladies yang been interviewed for Wallis Collections, Serena C, Amanda Imani and Belinda Chee

me of cos not bcoz i m a blogger but coz i m a mother of 3 kids and the most tua lady hahahaha

but i m cool with that :)

 

IMG_2625

tempting gila tengok red dress nih! but tu lah, kalau aku pakai mau meleret kainnya, but still, I should get this!

IMG_2653

the dress yan model pakai nih, same as mine. tengok dia punya tinggi, sampai atas peha lagi tuh, ai pakai memang lagi nampak sopanlah hehehehe….love it!

IMG_2671

 i have few more pieces cardigans/jacket from Wallis, should share with you guys too. Thanks Wallis for the invite and the dressed up too!

Check my Keeks on the events

Apr 17, 2013 | They are gorgeous #wallis by redmummydotcom on Keek.com

Apr 17, 2013 | For #Wallis by redmummydotcom on Keek.com

IMG_2480

Wallis’ dress tops pants skirts, jackets cardigans, anything you name it, can be found at the Midvalley Megamall, Wallis G-081, Ground Floor! i shall visit them again soon, you too!

Comment: 10