Red Peplum for Kids by Gobok Chanteq!

IMG_3918

pandai abang ko edit2 gambar ko pulak heh

bukan gambar ni jer

habis gambar2 lain dia edit dengan apps hantu, tak senonoh betul. buat takut mak ko jerrr

IMG_3754

IMG_3750

 

aku ada colour putih Peplum yang orang ramai dok pakai. but aku pakai for the ads event jer. Pastu simpan. Tak berapa sonok nak pakai bila tengok merata orang pakai. But for kids, belum lagi ramai pakai, jadi bila nampak Gobok Chanteq pun dah keluarkan Peplum for kids, Kakak should have one, or two!!

Peplum for kids, age between 7 – 10 years old.

Get yours at Gobok Chanteq , ada warna2 lain jugak!

Harganya cuma RM69 untuk sepasang baju dan juga kain, termasuk posting. Nak raya dah nih :)

Comment: 9