It s all about @SuriSaradotcom

 

 photo

badan aku memang jap yummy bambam

jap ada le keringnya sket

Lola Skirt

photo

Miu Miu ada sale, aku pun pergilah on the first day, tapi sayang clutch yang aku nak sebat dah awal2 pagi buyer lain kebas.

No rezeki but better lah jugak, just broke from the Milan trip, dengan kat KL borong Ferragamo shoes, so baguslah takde stock. eh the sale was up to 40% on the first day tu yer, jadi memang melepaslah ai

IMG_8569

so when i was in JB for the day trip, to cover the launch of Little Red Cube….

photo

perkh kurus kau kan

padahal…

eh takper, i m going to another round of sessi pembersihan badan

hahahahhaa, tak caya?

we ll see soon

photo

Black Maggi Dress

photo

Pair it with the red tiny belt also from the SuriSara

IMG_8352

Green Linda, for my Syawal

So so so kan

berkenan ngan apa yang ai pakai, or anything from SuriSara’s site?

Ke SuriSara.com terus yuk :)

Comment: 9