Zikir Terapi Diri Dua @hafizhamidun

IMG_2236

Kalau ko pandai cariklah kan, empunya cd tuh, ada kepalanya di hujung2 tuhh…

Tak nampak kalu, hishhh !

DSC_6478

Bila nak bertunang piz?

Tukar tajuklah, no more tanya pasal kahwin, at least kalau tanya bertunang tak obvious sangat serupa soalannya

IMG_2240

Assalamualaikum ya penghuni merah….

 

IMG_2247

Bertemankan RD yang sampai 15-20min after aku, sekali lagi aku dapat sampai awal than him hehehehe. as usual aku kalau event pas2 kerja ni memang bersalin dalam kereta jer. tu yang eh pagi tadi lain baju, memalam tetiba dah sesopan.

IMG_2250

Hafiz Hamidun

Launching his Zikir Terapi Diri Dua di Ramadhan yang mulia.

IMG_2259

The best i can show you the purple jubah. kena pakai inner dalam tuh so aku sarung je ngan spaghetti dress purple yang memang aku ada. The lady is Anis, HH’s sister. penyokong kuat HH. Anis, mano ado brooch Chanel tu kat KLCC, minggu ni takde stock baru gak oiiiii

Tema malam tu merah hitam. oklah selendang aku hitam, handbag aku merah.

IMG_2264

Permulaan kata dari HH

Zikir Terapi Diri Dua, is a must album to get by everyone. Kalau hangpa dah dengo Zikir Terapi Diri satu, memang cocok carik yang no 2 ni pulak. Kalau yang belum lagi langsung beli the Zikirs, ini masanya.

Beli buat hadiah untuk orang….dapat saham akhirat :)

IMG_2284

Yang ni pun nak mencari saham akhirat tapi blum lagi nak bertutup habislah, insyallah. insyallah. mana le tau satu hari nanti kan kan

DSC_6503

Prof Dr Muhaya, merasmikan Zikir Terapi Diri Dua

DSC_6525

Orang kanan di belakang tabir pembikinan album kedua HH, di sebelah HH tu ayahandanya  Haji Hamidun.

DSC_6548

Mementang le lesung pipit kat kanan, ke main ngereng je ke kanan ye piz hehehehee

Eh dia pakai kasut merah ye, jubah hitam. sesuai majlis.

IMG_2316

Aku dah selamat dengar pasang dalam kereta aku. dalam kereta RD pun ada sama jugak. Anak2 aku memang kemaruk addicted sangat ngan Zikir Terapi Diri 1 dulu so bila pasang yang nih, pepagi pi sekolah depa, cam tenang je sket hati tu nak pi belajar kan. Masuk ler sket otak korang ngan congceng congceng apa yang cikgu hangpa ajar tuh

IMG_2323

CDnya aku ngah pasang ler…

IMG_2327

Aku paling suka Ilahi Last! malam tu jugak HH ada zikirkan live lagik.

Tak sesia ler aku pergi walaupun launching a bit far but demi menyokong Hafiz Hamidun dah macam adik kami pun

DSC_6559

Lemah gemalai, lembut alunan zikir dan begitulah ko tengok HH ngah berlagu dalam zikirnya. Big congratulations Hafiz Hamidun!!!

Zikir Terapi Diri sebelum ni jual for 150,000 units Banyak tuh! just for setahun setengah je tuh ye….itulah product pertama Arteffects Sdn Bhd collaboration with Warner Music (M) yang menjadi bualan ramai.

Zikir HH bukanlah sebarang zikir, dengan sususan muzik yang menyentuh hati, gemersik suara HH dah memang akan memberi ketenangan pada kita yang mendengar. Korang kalau nak balik kampung raya nih, selain lagu raya, malam2 driving tu, kat highway gegelap tu moleklah pasang lagu Zikir Terapi Diri HH yer.

Album dengan 11 buah lagu, ciptaan sepenuhnya by Hafiz sendiri, memang satu kepuasanlah untuk menyediakan satu album untuk penyokong, pendengar dan tau tak, ada hospital waktu patient nak bersalin or tengah dalam OT, depa akan pasang cd Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun. Makanya, korang tau lah kenapa aku jamin aura telinga kita akan seronok aman damai bila mendengar alunan suara gemersik HH.

Jul 22, 2013 | @hafizhamidun Zikir Terapi Diri Dua meremang bulu roma dengo hapiz nyanyiii sedapnya suara kooo by redmummydotcom on Keek.com

Aku bagi dengar sket, dari LIVE KEEK yang dapat RD captured malam launching tuh. Baru sket ye dengo tu, tunggu kalau dengo full albums. Untuk tempahan dan nak cepat dapat the cd, boleh terus call 017 281 2978 atau sms / wa pun beres. Else, 03 7727 1297.

Price for the Album CD Zikir Terapi Diri Dua hanyalah RM21.90. As i said, belikanlah hadiah untuk yang disayang, yang tersayang, yang tak disayang pun (semoga cerah hatinya sket kahkahkah) coz at the end, we want to claim for the saham akhirat :)

Salam Nuzul Quran.

Comment: 7