Creative toddler and PopLook for you!

photo 1

photo 2

 

Adik sayang

napa dik

napa ko conteng muka ko tu dik oiiiiiiiiii

I was spending time at my kids room, dia pun sibuk kuor masuk sama bilik abang kakak. Tak disedari dia sudah cilok itu satu pen and quietly lari duduk hall and mulalah kelas melukis.

Kita bawak dia kat cermin tengok muka hah jadi apa, dia bolayan jer…..

Bapaknya coz baru balik gym, nak mandi, sental dia sama sekali. Tak boleh hilang jam2 tu gak, kena le 2,3 kali mandi lagi baru hilang. Oh well, aku rasa ramai je bebudak cam gini, kita punya jaga camne pun, ada jugak yang dia terlepas.

Kakaknya dulu pun sama jugak, kat rumah neneknya, dia pi kerat fringe. almost botak depan tuh, gambar passport pun buruk.  Abang pulak, conteng dinding rumah kahkahkah….what a drama!

 

photo

One happy news for those hunger on RM’s contest. This red cardigan OF COS a new one, will be yours. Sponsored by PopLook (rebranding name).

A simple contest will be out today via my Instagram sync to my FB and Twitter. Check it out.

Sorry, not via the blog :) .

I promise, nanti kita keluarkan jugak satu lagi contest soon via the blog yer. Soon soon.

Comment: 8