Love your V with Lactacyd!

48hours sponsored post

RM_Sanofi_Lactacyd

So aku dah reveal the secret pasal weight loss kan, now sekarang ni aku nak bercerita pasal “hal dalaman wanita” pulak. Yang lelaki tak yahh sebok nak baca weiii :P tapi kalo para-para suami boleh la nak amik tau untuk kepentingan isteri :) Lagipun ilmu ataupun pengetahuan tambahan macam ni sedikit sebanyak membantu dalam hal-hal rumahtangga :)

Tapi sebelum tu, there is this contest :) Aku tau korang sukakan contest kann :)

As the contest says “Be confident to take on the boldest phantasies”, so apabila kita menjaga kecantikan dan kebersihan kita dengan Lactacyd, sekaligus kita akan menjadi lebih yakin dan menjadi berani untuk mencapai fantasi paling berani dalam hidup kita.

Bercakap pasal fantasi paling berani dalam hidup, walaupun aku ni kecik molek gitu, tapi benda-benda yang ekstreem lagi berani ni yang aku selalu idam-idamkan nak buat. So far cabaran paling berani aku dah buat diving dan bungy jump. So dalam list aku ada few bende yang aku masih idam-idamkan tapi belum tercapai lagi iaitu skydiving. Fuh amacam berani fantasi aku?

Sanofi_Lactacyd

So korang ada brani? Kalau berani jom merealisasikan impian korang dengan mengambil Lactacyd “Bold pHantasies” Challenge.

Sanofi_Lactacyd2

Penyertaan dan games dia sangatlah senang giler. Just dapatkan skor tertinggi yang mungkin dalam Lactacyd “Run Bold” online game, pilih Bold pHantasy pilihan korang dari senarai “Bold pHantasies” dan beritahu depa kena ia adalah impian muktamad korang untuk melakukannya.

Senang jer kan? So jom join aku make a bold run :)

Sanofi_Lactacyd_Prizes

Sanofi_Lactacyd_Prizes2 Sanofi_Lactacyd_Prizes3

Dan korang kena check out the prizes sendiri, it’s really bold, amazing & unforgetable experiences kalo korang menang :) And yes skydiving is one of them! Harap aku menang hiks :)

Ok now, jom kita tengok pulak list of Lactacyd products!

Sanofi_Lactacyd

ALL-DAY-CARE WIPES your On-the-go freshness mengandungi Asid Laktik dan ekstrak susu semulajadi.

So dalam hal-hal kebersihan, aku memang tak pandang mudah. Luaran ataupun dalaman. Luaran memang la boleh nampak, orang tau mana kotornya, yang hal dalaman ni kita jer yang tau, or our spouse mungkin tau juga la. Tu sebabnya kita wajib jaga hal-hal dalaman kita, macam aku cakap kalau yang dah berkahwin tu untuk kesejahteraan rumahtangga kita juga.

So when it comes to melindungi kawasan intim lagi sensitif kita tu, kita kena jaga dengan lembut dan penuh kasih sayang. Aku menyarankan Lactacyd Feminine Hygiene Wash. Bukan sahaja diperbuat dari bahan-bahan semulajadi, tetapi ianya juga membantu kita mencapai kesihatan intim tanpa sebarang risiko rasa kurang senang.

Sanofi_Lactacyd2

FEMININE HYGIENE – Normalises PH dengan Asid Laktik dan ekstrak susu semulajadi.

Produk Lactacyd Feminine Hygiene Wash ini merangkumi dari kesegaran setiap hari, pelembap atau lain-lain bentuk penjagaan V kita. Apa yang kita perlukan, dapat kita cari padanan yang sesuai dalam range of their products yang merangkumi semua aspek tadi.

Sanofi_Lactacyd3

WHITE INTIMATE – Natural lightening dengan tumbuhan berasaskan rumpai laut.

So sama-sama kita kaum wanita, dan para-para ibu menitikberatkan penjagaan dalaman kita tu. Lengkapkan kecantikan dalaman kita dengan Lactacyd Feminine Hygiene Wash untuk merasa lebih yakin setiap masa. Diperbuat daripada bahan semula jadi, mild, bahan-bahan berasaskan susu seperti asid laktik dan lactoserum, semua produk Lactacyd secara lembut membersihkan V kita, ensuring she retains her naturally slightly acidic pH levels.

Sanofi_Lactacyd4

ALL-DAY FRESH – Long lasting freshness diperbaharui dengan pati herba tambahan.

Tambahan pula kini dengan refresing packaging look dan juga improved All-Day Fresh formula iaitu pati herba (selain dari asid laktik dan lactoserum) untuk memberikan kesegaran yang berpanjangan.

Sanofi_Lactacyd5

SOFT & SILKY – Extra moistourising dengan 10% lebih ekstrak susu.

Dan sudah semestinya kesemua produk ini diperbuat oleh world’s No.1 feminine hygiene and recognized experts on essential feminine needs at every stage of life.

Anyway, jangan lupa join the contest here dan cuba try test Lactacyd produk sekali!

Khidmat pesanan masyarakat Lactacyd is brought by Redmummy.com

Comment: 3