Last one…

IMG_1837

nak bergaduh mengumpulkan semua manusia dalam nih

IMG_8060

one of the photographers was my maid, tapi lain pakai self timer

IMG_1888

ni sah pakai timer coz the camera macam placed kat kerusi je kan…

IMG_8113

just the 7 of us

aku tak paham btol the guys yang nak kena pakai shades lam rumah ni heh

kiri kanan tu hah

IMG_1938

up lebih sket sini lah package nih

IMG_1964

once again, ada sorang lagi big brother takdak, tengok2 bukan sepesen pun muka kitorg, aku rasa ler. i got my mom’s look. very the mak mak hajah, sok aku jadi mak ajah cam tu gak lah

IMG_1985

ini nak suh berkepit pun nak kena suruh le orang tua dua orang ni tau…apa le nak disegankan tu weihhh

biasa ler skang stage kitorg buli mokpok suh kekepit rapat sket

IMG_1998

the menantus

IMG_2032

the cucus

but pastuh ada le ramai2 each family posing and aku rasa tak perlu le letak semua heh dalam ni, ngan family aku pun sama tak yah ler letak, dah kepam kot sumenya nak tempek. As mentioned, dah abis raya pun cite ni tak abis…so kesian.

IMG_8215

Ā ada je yang nak menyelit ler….

eh dress hijau ni from Nichii, gila sedap pakai but cuma takdak kaler lain, kalau idak memang aku dah borong

IMG_8221

aku lari depan umah pun dia nyelit sama ngendeng….pantang ada camera hakak baju biru sorang nih…

she s my kakak though

IMG_2121

kita poi le Klebang, but before serbu rumah orangnya, dok tepi beach hah, sorang dah meligat macam ni. aku rasa macam nak bukak je baju budak nih, peluh berdenting2 hah..udahlah pakai kemeja.

IMG_8267

kita dok sini pekena ayaq sejuk ayaq panas

IMG_8291

dan carik port nak buat photoshoot

IMG_8430

budak kecik tu kebasahan akhirnya, aku pun tak perasan le aku dok sibuk buat hal sendiri tetiba aku tengok laki aku dah kendong dia tukar kat bonet, kain baju baru. dia dok main air, sesikit memula abis kuyup….

IMG_8363

sian, nak suh mandi memang takkan bagi le walaupun depa dok mengecek nak mandi sini…

IMG_8376

aku pendek lagi dari anak aku memang logik le coz aku bukan makan kacang panjang kekecik dulu LOL but pakcik2 Abang dah memendek dari Abang, hahahahha ok itu kelakar

IMG_2158

what so funny hoi

Zeeshan dah berlenggeng kat rumah ni, dah time nak tidur, tu pasal dia geti dok diam sket kat riba maknya…

masuk jer kereta, pasang ekon terus tidur sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii KL eh sampai Seremban

IMG_8415

kat sini ada drama, bebudak degil tak nak naik jugak. so adik bongsu aku sudah menjerit pun tak jalan gak lalu mak merah pun sambung jerit wahhhh kak ngah pi amik video pulak. sib baik le dah kahwin kalau tidak mau bakal mak mertua tak jadi nak pinang dengo jeritan mengilai haku!

ai dok lam kereta coz teman Zeeshan,dia tidur…..

IMG_8416

ada pulak yang teringin nakkan Klebang Original Coconut shake, pasal ko kak ngah habis ler kami berbijik2 kereta ni kena pusing Melaka cari gak….udahlah beraturnya ke main panjang

but anak buah punya pasal, laki aku turutkan jugak ler…dapat pakcik makcik baik cam kami ni, memang best le ko kak ngah dapat yang mengilai macam atas tu hahahaha….kem salam le ko nak dapat yeh

IMG_8673

ini hah, aku rasa gegitu je, takde le macam nak kena terkenang sepanjang hidup pun. Kak Ngah punya claimed dok cakap sedap…huk aloh. Ko tak leh buat review tauu

abah aku siap cakap, emm sama je ngan air lain yang abah minum

kahkahkah fail ler ko kngah

IMG_8756

di Seremban, one of the relatives house

IMG_8765

the not so complete cucus….kecuali Zeeshan and the babies tak boleh le ada kat sini…macam tetaun sebelum ni gak, taun depan pun ko akan tengok entry kat Klebang nih gak, and ada le jugak posing aku melompat, itu kang ler entry nya. mulut memasing kurang asam, oh kak tinggi ko lompat kali ni dari tetaun lepas, mementang dah kurus!

biasa dia yek…

i promise you

pasni abis dah cite raya

ada tinggal satu je lagi entry kot

pastu habis dah

dah leh private terus blog

kahkahkah…..

Amin.

Comment: 11