Instagram’s Contest – The Announcement!

IMG_9935

halloppp, mau tau result and the winners for the Instagram teka baju kerja kak red’s contest?

it was so simple, sapa dapat jawab number berapa yang akak pakai for kerja hari tuh, menang hadiah, cuma akak randomly amik 3 orang dari reramai tu yek. Sekali ko dekat 300 orang participated !!

Contest ni untuk dalam Instagram sahaja tapi ada jugak yang kat FB Page and twitter pi jawab jugak, sorry sayang, tak kira lor.  Pasnih akak announce kat FB Page sahaja yek, i wont sync to Instagram. very very very the coming soon jer gak.

IMG_9929

The answer is…. :)

The 3 instagram winners:

1. http://instagram.com/ninvvtynv

2. http://instagram.com/miss_9922

3. http://instagram.com/merah_cinta_hati

Winners please contact akak via Whatsapp ONLY, you may get the number from my instagram profile. Congratulations!!!

Yang lelain, jangan risau yah, insyallah ada rezeki kita buat lagik….

 

Comment: 7