#ownyourcipela at Malaysia International Shoe Festival 2015!

.
RM_CIPELA_shoes

Hari tu sempat Akak pi celebrate HiDY 1st Anniversary event at their outlet kat Wangsa Melawati nun. Happening and had enjoyed the event dan yang paling best ada sales up to 60% off!

Pejam celik dah setahun rupanya outlet HiDY ni. Bangga jugak Akak dapat kenal and in fact berkawan dengan di sebalik tabir HiDY ni. Sapa lagi kalau bukan Hid, our talented local designer. Personally Akak memang kagum dengan ciptaan Hid. Memang berbakat besar. Dan Akak sendiri memang berkenan dengan ciptaan dia. Worth to buy! Bukan sahaja comfort as and when kita pakai, tapi rekaannya unik dan ada citarasa sendiri, cantik dan sedap mata memandang. Kita yang memakainya pula feel so good dan nampak lebih yakin. Inilah sebabnya Akak menyokong local product produced by local designer macam HiDY ni. Lagipun sapa lagi nak sokong kalau bukan kita sendiri. Korang pun patut cuba jugak :)

IMG_9140

By the way, there will be Malaysia International Shoe Festival 2015 pada 13th – 15th March ni di KL Convention Centre HALL 6. So jangan lepaskan peluang sama-sama datang dan lihat sendiri keunikan hasil rekaan-rekaan yang ada nanti. Dan sudah semestinya CIPELA Shoes will be there too with their own campaign #OWNYOURCIPELA di mana there’ll be only 4 price tags on those 3 days iaitu:
RM50
RM100
RM150
RM250
IMG_9141
Dan harga-harga ini adalah harga runtuh di mana ianya almost up to 80% OFF Retail Price. So inilah masa yang sesuai untuk korang to #OWNYOURCIPELA :)
IMG_9235
Di masa yang sama itu juga nanti, they willl be launching a collection of “A Contemporary Twist on Heritage” dan selama 3 hari itu, these collection designs will be selling at RM250 only. Dan sudah semestinya most designs are made of high quality textiles, genuine leather and a touch of Terengganu Songket and Batik.
IMG_9231
Omai mengiurkan sungguh si merah ni…
IMG_9230
So jangan lupa singgah di CIPELA Shoes booth, it’s next to the entrance and exits, if you are coming from Mandarin Oriental.
Print
Insyallah Akak akan datang.
Come, let support our local designers. Jumpa kita di sana :) Malaysia International Shoe Festival 2015 pada 13th – 15th March ni di KL Convention Centre HALL 6.
Jangan lupa yek, hashtag #OWNYOURCIPELA

The boutique is at No 46 Lorong Dataran Wangsa, Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur. Enquiries boleh email cs@cipelashoes.com atapun calling-calling this number 013 380 1338.

Visit CIPELA / HiDY’s website, their Instagram ataupun their FB Page too.

Comment: 7