French cheese & sweet honey mustard’s sauces…

Askar dengar nak pergi McDonalds, laju bersiap. Zeeshan tu apa kisah pergi mana, asal dengar jom let’s go, pakai baju hensem, mencicit le dia.

Mummy, hensem tak Eshan?

Ha dia sebut nama dia gitu ye…

Misi hari tu, makan McD, depa memang jaranglahhhhhhhhhh hai dapat makan fast food. Tengok iklan je terliur2 hahahaa, sian, mana leh makan selalu sangat ye anak2. Alangkan McD kat KLCC pun dah takde, if not aku pun kadang2 terjebak gak.

 IMG_6454

 

Kebetulan ler pulak semuanya pakai merah, except abang…

IMG_6511

So selera kita hari ini, wajib ada nuggetslah. Kenapa bila aku buat nuggets tak sama ngan depa buat yek? Depa punya lagi sedap, tapi aku punya bukanlah tak sedap, but kurang sedap hahahaaa….aku pakai air fryer tu je.

IMG_6521

McDonald’s McNuggets is coming out with their 2 new sauces – French Cheese & sweet Honey Mustard. Dengar je dah geletar tekak hakak kau. Sedap tu, yang diet tak yah pikir diet lah, bantai  je makan, nyammy.

 

IMG_6543

We took the happy meal – Chicken McNuggets set for Zeeshan, and for us the 9pcs nuggets too, set gak. Since takde lagi the new sauce, kami up ngan chilli and tomato sauce je lah.

 

IMG_6556

Zeeshan ni aku gigit gak lidah ko nak.  Kat outlet sini ada playground belakang tu, so Zeeshan akan berlarian masuk kuor masuk kuor (isi petrol minyak perut dia) sambil main. Diorang ni bebudak kecik, tak kenal tak apa pun semua boleh jadi gang kawan, berlarian dalam tu.

 

Jadi makan McDonald’s ni bukanlah mengeratkan lagi ukhwah family members, teman taulan, tapi muhibbahkan jugak negara kita. Macam masa aku amik2 gambar ni kan, sebelah meja kami ada group of young Chinese buddies, depa pun ikut sama selfie ngan kita bila kami pose2 tapi idok le aku letak gambar2 depa sini hahahaa….

Pastu main dalam playground tu pun, ramai gak gang2 yang 1Malaysia dalam tu, best je sonok main, takde nak pikir masalah dunia ler masalah jerebu hiks..

So, McDonalds dah launched the new sauce, ko jangan lupa beli McNuggets set and have a taste for their 2 sauces French cheese & sweet honey mustard. Makan tu pandang2 le ingat orang belakang gak, pastu Instagram ke and pastu tag Kak Red kay :)

Comment: 14