BEAUTY, INSIDE & OUT – BELLESSA PREMIUM COLLAGEN

You know akak sangat fussy kalau nak letak promo product kecantikan/kesihatan di blog nih. Sangat payah. Yang akak benarkan of cos hanya di instagram dan my fb page. Hari ini ada pengecualian, untuk Bellessa Premium Collagen, I m sharing you the beautiful of this product :) .

Memang ler kat market tu ada banyak product kesihatan or kecantikan tapi yang istimewanya untuk Bellessa Premium Collagen adalah kerana bukan ajer boleh terus diminum tapi boleh dijadikan MASKER.  So it works as 2 in 1, and this is the first time in Malaysia!

clip_image001

Flawlessnya!!

So same as other collagens, untuk Bellessa Premium Collagen ni comes dalam bentuk serbuk, boleh jer dimakan terus or campurkan dengan air pun boleh. So pastuh, bila nak jadikan masker, campurkan sikit jer Bellessa Premium Collagen dalam air, ratakan kat your face and let it be for 20minutes. Dah bersihkan, hah tengok ler kesan ketara on your face tuh.

Dalam Bellessa Premium Collagen ada gabungan bahan-bahan semulajadi dan technology terkini macam: Collagen Peptide, Bearberry, Mulberry, Aloe Vera, Pine Bark dan juga Abscorbic Acid, BELLESSA PREMIUM COLLAGEN adalah jawapan yang terbaik antara yang terbaik kepada kesihatan dalaman dan luaran anda.

clip_image001[4]

“BEAUTY, INSIDE & OUT”, tagline Bellessa Premium Collagen yang semestinya mengutamakan kecantikan dan kesihatan dari seluruh aspek.

Antara kelebihan dan kebaikan BELLESA PREMIUM COLLAGEN adalah:

1)      Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2)      Menegangkan kulit seawall 1 hari penggunaan

3)      Kesan dirasai seawal 3 hari

4)      Menggunakan gabungan antioksidan terhebat di dunia

5)      Kandungan terbaik untuk awet muda

6)      Memutihkan seluruh badan

7)      Mencegah dan merawat jerawat

8)      Kulit wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK atau RAWATAN LASER

9)      Menyekatakan TONA kulit

10)  Parut muka pudar dan hilang dalam masa seminggu

11)  Mengecilkan dan mengetatkan liang roma

12)  Mampu merawat Eczema

13)  Agen untuk kedutan dan kekenduran pada kulit

14)  Alternative kepada suntikan Vitamin C dan Glutathione

15)  Menghilangkan tompok Hitam dan parut

16)  Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

17)  Mencegah kerosakan KOLAGEN

18)  Meningkatkan sistem imunisasi

19)  Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

20)  Melindungi kulit daripada sinaran UV

21)  Menyembuhkan luka dan mencegah parut

22)  Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

23)  Membantu menyahtoksik pencemaran di dalam tubuh, melancarkan pelawasan dan menghasilkan kulit yang lebih cerah

24)  Sesuai diambil oleh ibu berpantang dan menyusu

clip_image001[6]

Last but not least, Bellessa Premium Collage tidak mengandungi bahan yang merbahaya dan ianya HALAL serta 100% semulajadi. Jadi adik abang kakak ibu the ladies and the gentlemen, kalau dok riuh carik the makanan kesihatan dan menambahkan lagi kecantikan kulit gebu serta the best for our health, inside outside, you may need to go to Bellessa Premium Collagen.

Latest announcement too:  BELESSA PREMIUM COLLAGEN! STOKIS DAN AGENT DIPERLUKAN!!

Harga : RM150 utk 30 sachet Whatsapp Team Bellessa : +6012 615 8664  #BellessaPremiumCollagen #BeautyInsideOut

Aku pernah jumpa owner Bellessa Premium Collagen nih setelah berbulan2 tak ketemu mata. dahlah masa datang tu aku ngah serabut pala macam tingtong jer, tetiba akak macam tekejut terpegun betul tengok muka ownernya, omeng, few months ago takde le secantik flawless gebu macam ni. You know she tak pakai apa2 pun, bedak pun takde. dia cuma pakai lipstick nude colour jer. but her face is like unsangkarable betul akak tengok. The product really works on her!!  So super cantik and bersih and gebu!!

clip_image001[11]

Padan ler ramai yang orang beli hoh…ngan akak merah ko terjebak sama hiks..Whatsapp Team Bellessa : +6012 615 8664

 

 

Comment: 3