6months!!

IMG_1630IMG_1631IMG_1632

Sometime early this year, we had this shoot, for my Coca-Cola ads, termasuk abang kakak in the ads. So dah 2 bulan keluar in 2 different magazines (this is for 6months print out). so ada lagi 4 months to go with different photos and content of course. I missed out the July’s edition, dapat online version jer. I had to buy lah coz ada anak2 dalam tuh, depa nak buat kenan-kenangan. Mine tak de pun tak per dah biasa and puluh tahun manjang je ada kuor magazines bagai *fliphair* …

Jadi if kalian ternampak sket akak merah dan anak2, sesiler la baca. 6 months project for ads dalam magazines.

Kalau tak silap shot nih was like 12 hours, ai still remember kiotrg anak beranak dah sampai naik lenguh nak senyum gelak, not to mention makan minum masa shoot nih…Sweet..semua untuk memory. Ada lagi iklan print out macam ni nanti ai kekabau lah.

Abang kakak pun happy coz dapat payment gak :) . RD and Zeeshan je yang tak involve, masa shooting ni depa 2 datang hantar and depa balik semula membongkang hikss…

To menjawab soalan adakah kak red masih laku with the iklan bagai? yes, alhamdulillah, masih lagi laku :)  

Comment: 4