Fendi and Gucci for a Fren…

image

image

D Gold Medium Hobo

both are RM2800 each, kaler je lain

image

D Gold Large Hobo

RM3440

image

Sukey Shoulder Bag

RM3910

image

Giant Chef Zucca - RM3720

image

Chef With Zip – RM2620

image

Chef Shopping – small RM2840 / big RM3200

oi oi jangan nak kata ni dream handbags aku ke hapa pulak ek, aku buat entry ni untuk kawan ‘sesenyap’ ku yang mintak tolong those yang kat oversea or sesapa yang biasa buat sale handbag kan…

harga2 tu sumer harga2 kat KLCC butik, so boleh tak sesapa bagi harga yang kat obersea bagai. kat italy kah paris kah, tak tau lah aku kat mana korang leh dptkan harganya, to compare prices, for sure lah beli kat italy lagi murah dok kan. but u let me know ek…

or ada yang nak jual their pre-loved Fendi and Gucci, can contact me privately lah.

lelawo gak fendi n gucci ni ek, lawo jer ler….nak aku membeli tu,halahai….

**eh kalo ada kawan korang yang keje kat fendi ke gucci  ke mana lah tau kan leh dpt staff price, pun let me know ek?

thanks




Comment: 16