Gucci

Pre-Loved Designer Handbags for Grab!

ALL HANDBAGS SOLD, WILL REMOVE THIS ENTRY SOON AND GET READY FOR LOTS OF PRELOVED HANDBAGS FOR SALE!!



IMG21523

Gucci Medium Brown GG Fabric Hobo

SOLD

%IMG_0078

Shoulder bag

Marc by Marc Jacobs Dr Q Lil Riz – Violet

SOLD

IMG_0061

Furla Shopping Tote black

SOLD

hbags 005

Cole Haan Lacquered Red (delauney patent tote)

SOLD

Semua authentic hek…Memandangkan aku sudah banyak kali terkena dengan perangai mereka2 yang beria suh booking, tapi membayonya nan ado, and letih giler bila we have to keep on chasing payments for hundreds times but pun buat dek jer, so i ll just open this to anyone, you make the payment, it s yours!

Price is inclusive of postal, no COD term but if u are around Klang Valley, we will deliver it to you by hand. Please fill up the form if u really a serious buyer and this entry will be pushed to Shop@RM. thanks.


Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 8

RM’s side job – Personal Shopper for designer handbags…

IMG21205

saya bergerak lagi ke Anya Hindmarch KLCC, another project Personal Shopper….rasanya kali memang Cik Puan Seri sorang satu tu dah nak sangat nak membeli handbag dari sini. kerja aku cuba dptkan gambaran jelas yang dia nak…susah ok, she s not staying in KL so aku kena refer dari gambar yang dia cakapkan tuh, n model name bagai….

IMG21206

mak pun berangan menerai sama….pilihan yang cocok buat Cik Puan Seri…wish i could have 1 but takpelah, kita belikan untuk orang pun dah besar pahala (oh dan dan jiwang lara, sonok ek depa nih, beli designer handbags pun main order-order PS je skang nih). sampai staff AH and most of the designer boutiques kat KLCC ni dah kenal aku lah. tapi tu lah, keje aku belikan untuk orang je lah, but puas hati sangat.

coz orang yang bei tu sangat suka bila bag2 depa sampai ke tangan.

AH

Cik Puan Seri berkenankan yang ini, cantik bangat!  inilah jugak kerja aku sehari 2 untuk sesuap nasi. ehceh….mak amik tips ke, actually camne harga yang kedai caj, cam tu je lah aku caj kat orang. duit postal pun depa sediakan jugak. ai x geti lah nak extra2 charge nih, so biasanya kalau keje job PS nih, pas esok lusa aku agak2 kepayahan dan dalam kesusahan, aku carik ler orang2 yang aku penah abdikan diri. wahhh gitu. manalah tau, aku nak pi tempat diorg nih ke, tetiba akakkkkkkkkkk, sebabkan akak belikan saya Anya Hindmarch hari tu kan, nah saya bagi akak dok 3 malam di London.

perkh….agak2 tak ingat, london poinya.

eh ni aku buat job PS designer handbags for serious buyer only yek. kalau takat nak suh check harga bagai, aku bagi je number kedai, ko sendiri boleh check hek.

IMG21207

oh satu lagi PS job aku, minggu lepas ialah mengambil Gucci. payment dah buat awal2…so job saya tolong collect Gucci Kak Embun di Perlis. jauh Kak Embun duduk….she s coming down to KL hujung minggu nih, so nanti aku deliverkanlah Gucci Kak Embun di tangannya. seronok tengok orang bermewah kan. but seriously i love this side job, a Personal Shopper job aku yang asalnya hanya membelikan makeup MAC SASA korang, berkembang pesat.

waaa….sapa lagik nak suh aku buat side job PS nih. syok siotttttttt. sebelum owner tu try aku dah leh try dulu. tp try 10 saat lah. try bawak jalan merata kang abih aku kena pangkas plak ngan depa.

So AH tu nanti mbe next week aku kena collect and deliverkan…kembanglah Cik Puan Seri yek, gambo bagnya kuor kat RM. Gucci Kak Embun pun merata plak kat sini, kalau awak nak kuor RM gak, meh meh….

Comment: 16

Those kat oversea tolong quotekan pls…

IMG21169

cantik dok yang wa pakai tuh? guccissima leather in black, kat sini takdak brown rasanya.  the one yang im carrying pulak is D gold off white guccissima leather. i had to try that, mms to my reader, now mak jadi designer handbags nya Personal Shooper plak hek. ai suker jer, x pat beli amik bau pun sodap.

IMG21174

kalaulah aku boleh share ngan korang the good news pasal RedGlow nih….ada 2 projects actually. tapi paduka telah bertitah untuk hold it for a while…

IMG21170

aku tak leh le pakai gini, putih2 lagi lah x leh memang cepat je lah kotornya wpun leather….

IMG21171

so anw boleh tak hangpa yang kat overseas tolong quotekan the price for guccissima leather in black or brown nih? yang hok white tu korang nak quote pun boleh gaklah, tp takdak sapa tanya pung. my client, eh ceh my client konon….my special reader, very shy2 one mintak tlg quotekan. i think the price in kl is around RM3,200. so kat europe ke mana mak tak tau lah korang yang ada contact kat sana tlg hek…

oh tak yah lah recommend mana2 shopping online selain PP hek, coz yang lain tu aku tak tau how strong and reliable diorg tuh. kalo korang reader aku ni mak leh caya sket kot…sket jer ler. as usual nanti Contact Red yek…

arigatogozaimas!

Comment: 14

Kawanku diet kurus dapat Gucci kooo!!!

IMG20701

saya makan banyakkkkkkkkk sangat, tapi tak satu pun yang buat saya kenyang. inilah masalahnya bila makan sambil bergossip kak yah senah. it s hard. it s very hard lg bila sesambil makan tu, apa yang disuap tak terasa lalu di tekak. dok bercakappppp tak sudah jer kan.

isk isk iskk…

IMG20700

this is not my Gucci handbag yerk.  sumpah hek bukan mak nya. wpun i do have Gucci too. ahcakk!

ini Gucci kawanku, baru beli lagik kat Gucci Pavillion. budak ni beli hbags macam beli kain kat pasar setiap taun 3 kali Gucci dia tereban.

u know why?

the husband said kalau si isteri ni boleh turunkan berat badan seperti yang dimahukan oleh suami, a Gucci handbag akan jadi hadiah. so tadaaaaaaaaaaaaaaa!!

sebab dia gigih lah nakkan Gucci gak, makanya dia sanggup pi berdiet, bertangga kat gym, pi exercise segala….hasilnya, sebijik Gucci!!

syoknya…

awat sirman tak nak motivate mak nok?

awak tu 10 bijik handbags pun dibagi, takde nya awak eran nak pi gym, dok kira tanah butik klcc tu lagi ada ler

nyampahss ai kay. tapi best kan…gamaknya kalau lah kawan aku ni dptkan bentuk badan Demi Moore ke, mau setiap inci badan dia yang berkurangan lemak bersamaan dengan sebijik designer handbags. perkh giler ko masak laki ko nak melayan.

tapi aku tau dahlah…now i know napa aku gemuk, mak takde motivation kakkkkkkkkkkkkkkk…..

makan makan makan tak udah :)

cer letak sebelah gym card pastu sogok sket apa2, laju je lah aku pi gym kan. or sambil suh aku diet kronik tuh, ulur le apa2 kan, ini complaint je suh orang kurus, apa barang ye dok. hemm… kan kan?

Comment: 21

Gucci Mucci…

IMG20293

shades Gucci, alangkan aku dah biasa pi Gucci pegang angkat pegang angkat barang depa. weih ni Gucci kak yah yer…mak menumpang promo di RM sesadooo.

lawa kak red ko pakai Gucci ni, beli lah satu

wah ko……..aku makan pun 10hinggit sehari ko nak suh aku invest kat spek itam tak itam nih.

but manalah tau, Gucci nak buat advertorial kat RM kan kan kan….

designer items tak pernah buat iklan kat memana lah kak red weii

memanglah tak buat, tapi yang tak pernah buat ler biasanya nanti suh aku advertisekan. u see u see lah one day ek. dulu pun ada orang kata sinis2 pasni ko tak dpt ads Maggi ke kak?

hamik……….few wks later, Maggi letak ads kat RM. not cheap kay the kahching kahcing…hahahahha! so tak dpt beli, merasa lah jugak memakai Gucci kak yah…

Comment: 9