Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs Baby Bag!

 

Kuala Lumpur-20111112-00069

New bag?

Yey!!!

But hey, bukan kita beli, but this is a gift!

Double Yey lagik!!

gambar atas tak cantik, looks like orange but no no, totally red.

image

hah ko, the most biggest diapers bag in hand skang nih. Tu pasallah 2 bags baru yang from UK tu aku nak jual coz i m not gonna use all bags pun, pakai 2 jer, in fact yang nih pun leh muat kain baju aku untuk ke spital pulak kay. completelah, boleh sling, shoulder, heret kat tangan nih, sangkut kat stroller.

Oh stroller ke car seat semua lom ado in hand lagi.

Aku rasa banyak lagi takde tapi masyallah malas betul nak pi menapak kat mall tu mencarik. rasa macam semua nak order onlineeeeeeeeeee jer.

image

Hah ni 2 top gambar aku cecurik dari the pemberi hadiah.

Thanks darling!

You wanna get yours, or daily bags or jalan2 bags or year end mahupun new year bags, go check it out nowwwwwwwwwww only Princess Victoria Stylo!

Comment: 20

Pre-Loved Designer Handbags for Grab!

ALL HANDBAGS SOLD, WILL REMOVE THIS ENTRY SOON AND GET READY FOR LOTS OF PRELOVED HANDBAGS FOR SALE!!



IMG21523

Gucci Medium Brown GG Fabric Hobo

SOLD

%IMG_0078

Shoulder bag

Marc by Marc Jacobs Dr Q Lil Riz – Violet

SOLD

IMG_0061

Furla Shopping Tote black

SOLD

hbags 005

Cole Haan Lacquered Red (delauney patent tote)

SOLD

Semua authentic hek…Memandangkan aku sudah banyak kali terkena dengan perangai mereka2 yang beria suh booking, tapi membayonya nan ado, and letih giler bila we have to keep on chasing payments for hundreds times but pun buat dek jer, so i ll just open this to anyone, you make the payment, it s yours!

Price is inclusive of postal, no COD term but if u are around Klang Valley, we will deliver it to you by hand. Please fill up the form if u really a serious buyer and this entry will be pushed to Shop@RM. thanks.


Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 8